torstai 30. syyskuuta 2010

Aurinkoinen torstai

Ihanaa syksyistä torstaita kaikille....:)
Aurinko paistaa ja ilma on kirpakan viileää. Yöllä oli jo käyty täällä Kaarinassakin, pakkasella ja aamulla oli mukava herätä takkatulen loimuun. Olen itse aamu-uninen ja nukun mielelläni pitkään näin lomalla, mutta mieheni nousee aina aikaisin ja oli sytyttänyt takkaan tulen.
Me lämmitämme kotimme suurelta osin puilla. Varalla on ilmalämpöpumppu ja tietysti sähköpatterit.


Tässä sydän, jonka sain Astalan emännältä. On hänen tekemä. Se on ihmeellistä, miten toisilla syntyy hetkessä vaikka mitä, mattoa, kranssia, sukkia, puseroita ja vaikka nyt tälläinen sydän.
No, olenhan mäkin sukkia kutonut. Itselleni ja miehelleni..:) Niin ja tietenkin nutun.
Kun kuulin ensimmäisen lapsenlapseni tulosta, olin aivan haltioissani ja innoistun heti kutomaan hänelle nuttua. Kudoin kauniista vaaleanvihreästä langasta, kun ei tiedetty kumpi tulee..
Nuttu valmistui, mutta... mutta.... pääntie oli niin tiukka, ettei poika (poikahan sietä tuli) koskaan voinut sitä pitää. Mutta kutoihan mami pojalle nutun.
 Meillä jatkuu remppa, keittiö on valmis ja nyt sitten paneloidaan tuota pikku eteistä.

3 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Oi kuinka romanttista herätä takkatulen ritinään :)
Kylmä täälläkin on. Pakko vaan uskoa, että talvi se sieltä tulee.
Mukavaa päivää sinne:)
tuksu

Astalan emäntä kirjoitti...

Ihan pakko tähän on kyllä muistella, että alkoihan se Irmastiina sille ensimmäiselle lapsenlapselle niitä pöksyjäkin neulomaan.. Sai peräti ensimmäisen lahkeen puoleen väliin, ja jatkoin siitä loppuun. Hienot housut ne oli! <3

Irmastiina kirjoitti...

ohintan tuon astalan emännän viestin olan kohautuksella...<3.

ja tuksulle , että kyllä se nyt siltä näyttää, että se talvi siitä tulee..:) onhan se talvikin ihan kiva, kun pukee lämmintä päälle niin tarkenee ulkoilla...:)