perjantai 5. marraskuuta 2010

Niilo ennen ja jälkeen......

Voi hyvä tavaton... olimme Niilon kanssa tänään trimmarilla.
Olemme vasta etsiskelleet sellaista, joka tuntuisi tulevan koirien kanssa hyvin toimeen ja trimmaisi Niilon turkin siististi.
Ensimmäinen, jolla kävimme muutaman kerran, oli muuten ihan ok, mutta työn jälki oli aina tosi epätasaista.
Joskus mökillä leikkasimme itse Niilon karvoja ja jälki oli silloin tasaisempi, kuin ammattilaisen leikkauksen jälkeen... tai no ei nyt ihan....
No, tänään menimme sitten uuden trimmaajan luokse ja selitin, että Niilo ei ole näyttelykoira ja että haluan, että turkki on kauttaaltaan tasainen ja että en pidä Bichoneille kuuluvasta "pyöreästä" päästä..
Tässä vaiheessa trimmaaja alkoi suureen ääneen ihmettelemään, että jaa, ei saa siis näyttää Bichonilta ja että miksi olen valinnut Bichonin, jos en pidä sellaisesta päästä, joka rodulle kuuluu ja jatkoi, että kyllä niitä on monia saman tyyppisiä rotuja, joita olisin voinut ottaa ja joille ei föönata suurta päätä........... siis ymmärättekö tätä!!!! Olin ihan sanaton!!!
Meinasin siinä vaiheessa hypätä autoon ja pyyttää miestäni painamaan kaasua ja kovaa, mutta en kehdannut, vaan jätin kuitenkin Niilon hänelle.
Laitan nyt tässä kuvat ennen ja jälkeen toimituksen.


............Tämä kuva on otettu eilen illalla.......

                                                .............. ja tämä äsken..........

Voitte varmaan tajuta, miltä mamista tuntuu... nyyh....mun pieni ihana vauvani. Tietenkin Niilo on yhtä ihana ja rakas, mutta täytyy myöntää, että ei kaikkein kauneimmillaan....  Mieheni lohduttaa, että kuukauden päästä Niilo on jo oma viehättävä itsensä, mutta ei se nyt paljon lohduta. Johan Niilolle tulee ulkona kylmä. No, onneksi hänellä on villapaita..:) ja onneksi voin valita mihin seuraavan kerran menemme... vaikka sitten sille ekalle trimmaajalle.. hän sentään on ystävällinen ja asiallinen.

Lopuksi kiitän teitä lukijoitani ja erityisesti viestin jättäneitä. Ne ilahduttavat aina.
Ja taas on viikonloppu edessä... ihanaa...

16 kommenttia:

tinttarus kirjoitti...

Voi pikkuista.
Kovin töykeältä kuulosti tuo trimmaaja. Tulipa mieleen, että ihan kuin itse menisi kampaajalle ,joka alkaisi moittia sitä, mitä asiakas itse haluaa.
Suloinen hauvavauvanne on edelleen ja tottahan tuokin, että hujauksessa ne karvat taas kasvavat.
Onneksi ei täällä eteläisessä Suomessa ole vielä pakkassäitä.
KAikesta huolimatta oikein mukavaa ja lämmintunnelmaista viikonloppua!

Sirkka kirjoitti...

Hyvä Irmastiina,
luin tunteella kirjoituksesi ja voin kertoa sinulle, että olen viennyt kaksi kertaa Rosan trimmaajalle ja ensimmäisellä kerralla oli leikattu kaikki paitsi häntä ja pää korvakarvat, seuraavalla kerralla oli kaikki pois ja voit vain kuvitella,.. en ollut tuntea, kun hain pois..voi että, mutta nyt olen löytänyt aivan ihanan trimmaajan, jota voin suositella kaikille Trim it Vuorimiehenkadulla Helsingissä, siellä kävin kerran ja nyt vien uudestaan marraskuun lopulla, hän ottaa just sen verran kun asiakas toivoo ja tekee täydellisen työn pesu kynnet kuivaus ja kaikki koirat lähtevät sieltä yhtä suloisina ja hyväntuoksuisina.
Hänellä on itsellänkin kaksi villakoiraa ja kertoo että aina hän haluaa tehdä yhtä hyvää työtä aivankuin olisivat omat koirat kysymyksessä.
Minun täytyy kyllä sanoa, että Niilo oli eilen mielestäni aivan söpölöinen, mutta en kyllä tuntisi samaksi koiraksi, vaikka ei ole koiriin karvoihin katsomista, se on se sydän ja Niilo on minusta todella rakastettavan suloinen! Rosa on hyvin paljon samannäköinen...
Niin ja kyllä miehesi on oikeassa pian ne karvat kasvaa..mutta harkitse kuitenkin, jos on mahdollista niin tuota mainitsemaani paikkaa, johon ainakin minä olen tyytyväinen.
Tänään muuten aamulla pesin Rosan kokonaan, ensin kunnon kampaus sitten ammeeseen"lasten" ja vaahtokylpy ja sen jälkeen hoitoaine tuoksuu ihanalle ja sitten kuivaus ja harjaus..aikaa meni kaksi tuntia mutta sain suloisen ja puhtaan hyvältä tuoksuvan palleroisen
Minä toivotan teille oikein hyvää vointia ja kaikkea hyvää, olen itse kokenut tuon saman tunteen, joten ymmärrän sinua oikein hyvin.

Lämpimin ajatuksin.

JaanaElina kirjoitti...

Voi,minun rakkauteni siellä,ihana Niilo.

Kurjaa tuollainen käytös trimmaajalta,mutta ei kannata pilata sillä iltaansa.Asiakaspalvelijan ei aina kannattaisi tuoda niitä omia mielipiteitä esille,sillä asiakkaat yleensä äänestää jaloillaan.Ilmeisesti trimmaajalla on ollut huono päivä itsellään.

Mutta Niiilosta tuli oikein kaunis ja siisti.Pian karvat ovat taas silmien edessä ja kuono karvainen.

Paljonko muuten maksaa nykyisin koiran trimmaus.

Oikein mukavaa viikonloppua,Niilollekin.

Liisa kirjoitti...

Voi pikkuista, niin söpöläisenä hän siellä katselee!! Ihme käytöstä trimmaajalta, mutta hän on ammatti-ihminen ja ymmärrän täysin hänen kantansa, koskapa hän ajattelee sitä oman ammatin kannalta. Ajatellaan vaikka näin, että ihmiset näkee sun koiran trimmattuna ihan erilaiseksi kuin mitä rotunsa on, sitä hyvin herkästi laitetaan trimmaajan pikkiin, että ompa ollut huono trimmaaja..

Sama juttu jossakin muussa ammatissa..mutta äkkiähän se koiralla turkki kasvaa...

Mukavaa viikonloppua!

Irmastiina kirjoitti...

Kiitos viesteistänne.. Pitää tässä ensimmäiseksi sanoa, että olen kyllä jo toipunut ja Niilo tuntuu taas ihan omalta pieneltä hauvalta...:)
Eikä trimmarin töykeyskään enää harmita.. olin kyllä aika ihmeissäni, mutta sattuuhan näitä.
Tuo Helsingissä oleva trimmari on kyllä liian kaukana meistä.
Hyvää viikonloppua teille kaikille ja toivotaan, että huomennakin aurinko paistaisi...

Anonyymi kirjoitti...

voi siunaus!!piti nielasta kaks kertaa,kun näin ton kuvan. aivan,en sano mitään.....Meillä lähin trimmaaja oulussa,joten teen kaiken ite tai tehny kymmenen vuotta.kerro mulle,paljonko tuo maksaa?? Ja kyllä se pian kasvaa....Terv.astan emäntä

Astalan emäntä kirjoitti...

Voi pikkuista! Mahtaako Nipsu enää enoa tunteakaan?? No, kuten sanottu jo edellä, kasvaahan nuo karvat, meilläkin kasvoi.. Leikkasko se hännänkin?

pitsienkeli kirjoitti...

harmillinen kokemus trimmaajasta:(
No,kyllä se karva siitä kasvaa:)Suloinen koira.

Irmastiina kirjoitti...

Hei kaikki ihaNaiset..
50 euroa maksoi keritsiminen... onneksi sentään säästi hännän...
Voipi Nipsulla mennä tovi, ennen kuin Niilon tuntee..onneksi Niilon ihana tuoksu on tallella..<3
Rauhallista pyhäinpäivää teille kaikille!!

Tuula kirjoitti...

Hyvänen aika, pieni ihanuushan näyttää ihan pennulta :)Niilohan on kertakaikkiaan ihanan näköinen ♥ Nopeasti karvat kasvavat ja taas saat miettiä trimmarille menemistä :)

Irmastiina kirjoitti...

No niin on, nyt kun jo silmä on tottunut.. suloisen näköinen siis....mutta kyllä alussa olin vähän järkyttynyt..:)

LENNU kirjoitti...

No en voi kuin harmitella, kyllä Niilo on palleroisen söpö karvoineen. Sirkan kirjoitus oli kyllä hyvä tuosta trimmauksesta.
Onneksi karvat kasvaa takaisin.

Tuija kirjoitti...

Ihana postaus, ja anteeksi, mutta minua alkoi naurattamaan...minusta Niilo näyttää tuossa alakuvassakin ihan suloiselta, vähän on kyllä sen oloinen, että kuinkas tässä nyt näin kävi, mutta suloinen silti.
Ja karvat kasvaa kyllä ja voihan se olla , että se oli ihan hyväkin ottaa aika lyhyeksi, kun nyt tulee rapakelit, niin pysyy puhtaanpana.
Hyvän trimmaajan löytyminen on ihan yhtä hakalaa kuin meillä ihmisillä kampaajan löytäminen. Siis hyvän kamapaajan.
Mukavaa viikonloppua

Pakkasakka kirjoitti...

Olipa teillä harmillinen käynti trimmaajalla. Minustakin alemman kuva Niilo on jotenkin huvittavankauniinpirteänsöpö tuossa myös vähän karvattomampanakin, mutta ymmärrän kyllä sinun pointtisi ja näkökulmasi oikein hyvin. Vielä siunailen tuota trimmaajan huonoa käytöstä....harmi, että se osui kohdallenne. Rapsutukset Niilolle.

Irmastiina kirjoitti...

Minustakin Niilo on ihan suloinen nytkin, vaikka karvoja ei juuri olekkaan.. olin vain alussa vähän järkyttynyt ja ennen kaikkea siitä trimmarin käytöksestä. Mieheni kanssa eilen nauroimme, että Niilolla on nyt sellainen lampaanturkki, jollainen naisilla ennen oli.
Ja totta, lenkkien jälkeen poika ei ole lainkaan niin likainen.
Eli kun tarkemmin mietin, niin hyvinhän tässä kävi..:)

JaanaElina kirjoitti...

Kurkkaappa Irmastiina blogiini,siellä olisi sinulle haaste.