sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Sunnuntain mietteitä.

Ollut taas ihana viikonloppu...
Mitään erikoista ei ole tullut tehtyä, mutta eihän sitä aina tarvitsekkaan. Eilen illallakaan ei tehty muuta, kuin löhöiltiin.... juotiin jouluiset glögit, joka lämmitti mukavasti.


Tai no, ollaanhan me tehty kovasti ajatustyötä..... mietitty isännän synttäreitä, jotka ajoittuvat mukavasti joulun alle. Tulee ihan pyöreitä vuosia täyteen. Pääsee mies miehen ikään..:):) Ei mitään suurempia juhlia järjästetä, mitä tuo lähin suku kahvitetaan.

Mihin ne vuodet oikein vierivätkään? Mekin ollaan oltu yhdessä ihan lapsesta asti. Minä juuri 16 täyttänyt ja isäntä muutaman vuoden vanhempi...ja eihän siinä kauaa mennyt, kun jo tytär ilmoitti tulostaan....:) ja ihana tytärhän siltä tulikin. Olin silloin nuorempi, mitä vanhin lapsenlapsi nyt on. Voi mahoton!!
Hienosti me ollaan kasvettu samaan suuntaan, vaikka mukulana kotileikki aloitettiinkin....:):) Nykyisin, kun suurin osa aviopareista, pakkaa kasvamaan erilleen....

Huomenna alkaa sitten taasen arkinen aherrus.... marraskuun viimein kokonainen viikko. Seuraavana alkaakin jo joulukuu ja joulu tulee tuossa tuokiossa... nautitaan tästä ihanasta joulun odotuksesta.... hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille ja kiitos kaikille viesteitä, ne aina ilahduttavat kovin.

5 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Sitä mekin, kaksi wanhaa warista, olemme täällä miettineet, että kuin nopeasti aika kiitää...lapsesta asti on tunnettu, nuorina menty naimisiin, oltu jo yli 40 vuotta :) Kauhee...näin sen huomaa, kun oikeen miettii :)
Mutta ei se mitään, samaan tahtiin mennään edelleen :) ja se on suuri lahja se :)
Mukavaa pyhäiltaa sinne
tuksu

MaMMeli kirjoitti...

Onnea näin etukäteen isännälle! Meidän Vaari on myös jo ehtinyt miehen ikään ja minä se vaan olen vielä lapsen kengissä ;)Me tapasimme kanssa jo vuonna -79 ja tässä sitä vaan porskutellaan ihan tyytyväisinä:)

Tuula kirjoitti...

Kyllä ihmisen elämä on mukavaa, meille tuli syksyllä 36v täyteen :) Usein ajattelen että mitä hyvää olen tehnyt että saan nauttia ihanasta olosta ukko-kullan kanssa ja nauttia lapsistamme ja heidän lapsistaan. Piiitkä on Teidänkin taival ja eikun jatkuuuuu............ ♥ ♥

Irmastiina kirjoitti...

Kiitos tyttöset viesteistä... eikö tässä tyttösiä olla..:)
On se kumma, miten miehet vaan vanhenee....:)

On se ihanaa, että liitto on kestänyt, niin tyynet, kuin tyrskyt, joita joka liitossa tietenkin on.
Tuntuu, että mitä enemmän ikää tulee, sen tärkeämmäksi "toinen puolisko" tulee...<3

Askartelin itte kirjoitti...

Minun oli pakko kirjoittaa kommentti. On tosi ihana blogi, olen lueskellut ja katsellut, ihastuksissa kuinka osaat mukavasti kirjoittaa, aivan kuin näkis kuvan silmissä asiasta:) Ja vielä tuohon pitkään liittoon, olen myös ollut 16v kun alettiin seurusteleen ja nyt tulee kesällä 40v kun meidät on vihitty:)..ja tuo Niilo on ihana:)