torstai 16. joulukuuta 2010

Mokomat maksuautomaatit....

Kiitos taas teille visiitillä käyneille ja erikoisesti kommenteita jättäneille. Pienikin viesti lämmittää niin mukavasti.

Mulla on ollut tänään hyvin vaiherikas päivä. Aamupäivällä menin asioille Turkuun ja ajoin auton parkkitalo Louheen. No, kun piti lähteä pois, niin ei se niin vaan käynytkään. Siellä on sellaiset maksuautomaatit, jotka leimaavat lipukkeen, lipukkeen, jonka saa automaatista, kun sinne ajaa. (Selvitys niille, jotka eivät ole Louhessa käyneet).  Ensinnäkin siinä kerroksessa, jossa autoni oli, oli maksupääte rikki ja piti mennä kerrosta alemmas maksamaan. Maksoin p-kortilla, mutta en meinannut millään saada lipuketta ulos koneesta. Yhden ystävällisen herrasmiehen avustuksella sen sitten sain koneesta pois. Kiitos siitä....Ja eikun kerrosta ylemmäs, jossa autoni oli. 
Siinä vaiheessa alkoi jo tulla hiki. Lähdin tyytyväisenä ajamaan pois..... MITÄ!!!!.... kone ilmoittaa, että maksu keskeytynyt, eikä portti aukea. Jono takana ja minun peruutustaidolla siinä sitten peruuteltiin......APUA.......HIKI....... Vihdoin taas maksupäätteellä ja taaskaan ei lipuke irronnut.... ja aina vaan kovempi hiki..... siinä vaiheessa painoin jotakin "hätänappia" ja sieltä ystävällinen mies kysyi, mikä hätänä. Selitettyäni hän kertoi, että heillä on maksupäätteissä jotain vikaa ja mun pitäisi mennä portaita pitkin kerrosta ylemmäs, jossa heillä on info ja jossa hän on. Yksi, kaksi, kolme.....ja vielä kovempi hiki....  Loppujen lopuksi sain paikoituksen ilmaiseksi ja hän leimasi lipukkeen ja pääsin ULOS. Huh huh, siinä vasta tarvittiin joulumieltä ja ihme ja kumma multa ei palanut pinna...... ja hikikin laski, kun pääsin autoon ja pistin ilmastoinnin puhaltamaan täysillä kylmää.

Keräsin kesällä mökiltä käpyjä ja aion laittaa niitä kuuseen. Maalasin ne valkoisiksi, jotta eroittuvat kuusesta paremmin. Laitan niihin langan, josta ripustan ne. Nuo rautalangat ovat vaan nyt maalauksen ajan niissä.Sain tänään kaksi tälläista ihanaa puulaatikkoa. Niissä on ollut viinipulloja. Siis kierrätystä.....


Viikon päästä on jo aaton aatto.... ihanaa... kuulen jo tonttujen tipsuttelua...

12 kommenttia:

JaanaElina kirjoitti...

Olipas hommaa maksuautomaatin kanssa.Oot kyllä hyvähermoinen.

Ihania käpyjä.Valkoisina kauniita.

Viinilaatikot on myös ihanat.Oikean värisetkin.

Tontut tipsuttelee täälläkin.

tuksu kirjoitti...

Kamala! Mää en oisi koskaan pääsyt ulos sieltä parkkitalosta Olet sinä Taitava, kun selvisit siitä tilanteesta :)
Kauniit kävyt! halpa ja kaunis idea! otan ensikesänä käyttöön :)
Nuo viinilaatikot ovat huippuja:) jollain olen kerran nähnytkin hän oli ravintolassa töissä, ja oli sieltä saanut itselleen yhden laatikon...
Mukavia joulun odotuspäiuviä sinne
tuksu

Liisa kirjoitti...

Noinkin voi automaatit temppuilla.

Kauniisti olet maalannut kävyt ja ihanat kuusen koristeet. Tuo vinkki pitää laittaa korvan taa seuraavaa joulua silmällä pitäen.

Ihanaa joulun aikaa sinulle.

Tuula kirjoitti...

Nuo tuollaiset automaatit ovat kauhistuksia, ainakin minulle. Yritän välttää kaikenlaisia automaatteja koska sekoilen aina niiden kanssa :) Olipa hyvä että hiellä selvisit minulta kun tuppaa palamaan pinna tuollaisissa tapauksissa :D

Kylläpä kävyt ovatkin kauniit valkoisina, minulta jäi keräämättä kun en kesällä äkännyt kerätä mökin pihasta. Ensi kesänä kyllä kerään, niistähän voi värkätä kaikenlaista :)
Saattaa täälläkin kuulua tipsuttelua ♥

Sirkka kirjoitti...

Hiki tuli täälläkin...luettuasi kertomustasi, me olimme tässä muutama viikko sitten erään auton takana jossa ajaja seisoi autonsa ulkopuolella ja puhui puhelimeen, kun ei päässyt portista ulos..aika kauan odottelimme kun hän sai apua siis nämä nykyajan vempaimet..tosi hyvät silloin kun ne pelaa...mut jos ei niin kyllä hiki tulee vähemmästäkin, onneksi pääsit loppujen lopuksi ulos kun joulukin on näin lähellä, meinaan että on sitä muutakin hommaa...
Itselläni on ollut kyllä aikamoista tämän blogini kanssa..en olisi yksin selvinnyt en mitenkään,,nytkin vielä korjailtiin ja taas jouduttiin venkslaamaan, joten jouduin kommenttisi laittamaan näin, elikä siirrettiin sieltä.

Kävyistä tuli hienot ja vuosia sitten meidän pihan puskaan oli jätetty tuollainen viinilaatikko, "tyhjänä" :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihania käpyjä. Pitää "lainata" sinun ideaa ensijouluna. Aika katastrofaalinen sinun Louhi-vierailusi oli. Itse käytän kyseistä parkkiluolaa aika usein ja todella usein siellä on maksuautomaatit epäkunnossa.Nykyään menenkin suoraan infoon maksamaan jos olen kakkoseen parkkeeranut. T. Eija

Sanna-Mari kirjoitti...

Yks syy lisää, miks en koskaan aja parkkihalliin :P :D

Oi kun kivoja noi valkoset kävyt. Mulla on kanssa ens kesän keräyslistalla niitä. Nyt ois kaikkee ollu kiva tehdä, niin en tietenkään älynny yhtään kerätä...

Irmastiina kirjoitti...

Kiitos viesteistä!
Tiedoksenne, että en tosiaankaan ole hyvähermoinen, enkä todellakaan mikään taitava kuski, mutta kun muuta vaihtoehtoa ei löydy, niin pakko vaan peruutella.:)Kotona ihmettelinkin miehelle, että miten pysyin niin rauhallisena...:):)
Olen jo monena vuonna suunnitellut tuota käpyhommaa, mutta aina ennen on jäänyt kävyt keräämättä. Katsotaan nyt onko ne kauniit kuusessa, voipi olla, että eivät kuuseen jää, jos eivät silmää miellytä.
Sirkka tosi hyvä, että jatkat kirjoittelua. Johan se olisi Niilollekin tullut ikävä jos ei Rosasta kuvia olisi välillä nähnyt...:)

Marge kirjoitti...

No, olipas sulla kokemus!! huh-huh! Onneksi kaikki päättyi hyvin! Kauniit nuo viinilaatikot ja kävyt ovat varmasti kuusessa ihanat!:)
Tunnelmallista ja kiireetöntä neljättä adventtia!:)

Hanni kirjoitti...

Oho, olipas haastavaa päästä parkkihalista. Se onkin kauhea tunne, kun on siinä parkkihallin portilla eikä portti aukea! Siinä vaaditaan kehittyneitä peruutustaitoja =D

Irmastiina kirjoitti...

Tosi on, että seikkailu parkkihallissa oli kokemus, eikä mitenkään miellyttävä sellainen, mutta hengissä selvittiin..:)
Tunnelmallsita adventtia myös teille!

pitsienkeli kirjoitti...

Onpa sinulla ollut parkkireissu.Minulle kävi kerran siten,jotta oli ruttaantunut parkkilappu taskussa.Sitä kun sitten laitoin koneeseen,jotta pääsen parkkitalosta pois,ei kone sitä meinannut hyväksyä.Siinä sitä oli tuskallista olla,kun takana oli auto jono odottamassa ulos päääsyä.Kuului autojen tööttöämistä ja kyllä varmaan moni ajatteli että mikä tohelo siellä on ratissa:)Siinä sitten aikani,mikä tuntui ikuisuudelta,suoristelin parkkilappua,sain sen läpi koneesta:)Hiki valuen ajoin pois ulos.Sen jälkeen olen kyllä muistanut laittaa parkkilapun lompakkoon.

Mukavaa adventti sunnuntaita!