perjantai 25. helmikuuta 2011

... ja taas on perjantai...

No, nyt sitten pakkanen on hellittänyt meistä otettaan, päivällä -6,5 astetta, mutta kova tuuli riepottelee puita ja saa pakkasen tuntumaan hyytävältä. Kävin vilkaisemassa mittaria ja nyt on enää -3,6. Tuntuu ihan uskomattomalta, miten nopeasti pakkanen sitten lauhtuu, kun on lauhtuakseen.
Olisi saanut lauhtua jo aikaisemmin tällä viikolla, koska täällä on ollut lapsilla hiihtolomaviikko. Vaikka eihän se lapsia haittaa, vaikka olisi kovempikin pakkanen. Posket punaisina sitä peuhataan lumessa ja lasketaan mäkeä, eikä kylmästä ole tietoa. Toista se on meillä aikuisilla....:))
Voi, muistan hiihtolomat lapsena. Vietimme ne serkkutyttöjen kanssa mamman ja papan luona Aurassa. Päivät pitkät peuhasimme lumessa, pelloilla ja ojissa. Kun tulimme sisälle, oli lapaset ja pipot täynnä lumipalluroita.


Kauppareissulla ostin neilikoita. Ovat kauniin kaksivärisiä.
Ostin myös tulppaaneja ja ne ovat tuollaisia vaaleita, aivan ihastuttavan värisiä ja kerrattuja, olisikohan väri shamppanja... kauniita ovat. Mielestäni Aalto vaasiin kuuluu tulppaaneja. Onhan siinä muutkin kukat kauniita, mutta jotenkin vaasi on, kuin tulppaaneille suunniteltu.


Kävimme tyttären kanssa iltapäivällä sellaisessa ihanassa osto ja myyntiliikkeessä Liedossa. Paikka on vähän kuin kirppis. Ja eihän sieltä lähdetty tyhjinkäsin, tälläkään kertaa. Minulla ei paljon ostoksia ollut, mutta seuralaisella vähän enemmän...:)) Siellä olisi yksi vanha puusohva, mieleni teksi sellaista, mutta olen nähnyt kauniimpiakin ja siksi se jää varmasti minulta ostamatta. Ja se on maalattu tosi tökerösti, eli siinä olisi kova työ saada se kauniiksi. Onko teistä muuten  300 euroa, halpa hinta sohvasta?


Tässä nämä minun ostot. Ihana vanha emalinen siivilä ja Arabian vanha tarjoiluvati. Tytär osti samaan sarjaan kuuluvan tarjoiluvadin. Hän osti myös vanhoja Arabian lautasia, kun tuore aviomies oli tehnyt hänelle keittiön seinälle sellaisen lautashyllyn. Omista vanhoista lautasistani jo aikaisemmin hänelle muutaman annoin.



Tästä tarjoiluvadista tykkään ihan valtavasti. Sitä voi joskus käyttää... joskus juhlissa, kunhan muistaa olla laittamatta astianpesukoneeseen. Siellä kyllä ihanat kukkakuviot lähtisivät.

Lämpimät kiitokset teille visiitillä käyneille... kommentit ilahduttavat aina.

Rentouttavaa viikonloppua ystävät! Pidetään toisistamme huolta.


22 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei 300e paha hinta puusohvasta ole jos on muuten kunnossa, eli ei nitku eikä natku!
Ainahan niissä hommaa on jos uusiksi joutuu maalaamaan, mulla kun ei ollut tilaa niin isoon projektiin, ostin tuon omani valmiiksi maalattuna. Hintakin liki 500 ja kuljetus päälle. Mutta on se sitten ihanakin♥♥

Viikonloppuja :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää viikonloppua <3

anja kirjoitti...

Mukavaa ja leppoisaa viikonloppua sinulle. Kauniita kukkia olet ostanut ilahduttamaan. Myös tuo Arabian vati on hieno!

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Ihania kukkia ja kirppari löytöjä. Mukavaa viikonloppua!

tuksu kirjoitti...

Ihana Kirpparilöytö! ja kauniit kukat! Mulla on sama ajatus tuosta upeasta AaltoMaljasta. Siihen kuuluu tulppaanit:)
Oikein mukavaa viikonloppua sinne teille :)
tuksu

Hyvä Mieli kirjoitti...

Kivoa löytöjä. Ei ole minusta 300 paljon puusohvasta, ainakaan hyvästä :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kivoja ostoksia.

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja kirppisostoksia!

Mukavaa viikonloppua!

Susanne kirjoitti...

Kauniita kukkia ja ihania kirppariostoksia!
Mukavaa viikonloppua!

taburetti kirjoitti...

On mukavaa tehdä löytöjä kirpparilta..:)
Myös täällä on nyt pakkanen lauhtunut vaikka tuuli onkin melko kylmä, mutta ihanaa voi mennä hieman jo uloskin.
Oikein mukavaa viikonloppua!!!
Lämmöllä Jaana

Tuula kirjoitti...

Kauniit ovat neilikat, minäkin ostin sellaisia shampanjan värisiä tulppaaneita, ne ovat kauniita. Ihanat ovat Arabian lautanen ja vati, kyllä ennen oli kauniita astioita :)
Meillä on samanlainen siivilä mökillä se on ihan käytössä.
Sohvan hinnasta en osaa sanoa mitään, ajattelisin että jos sohva on juuri sellainen mitä haluaa niin eihän se silloin kallis ole :)

Piitis kirjoitti...

Hienoja löytöjä kirppikseltä. Leikkokukat piristävät aina.
Meillä tuuli yöllä oikein kunnolla, nytkin puut heiluu ja huojuu. Pakkasta onneksi VAIN -3 jeee:))

Mukavaa lauantaita!

^_^Piitis

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kiitos taas ihaNaiset naiset viesteistänne!!!
Eihän se puusohva kallis tosiaankaan ole, mutta kun en ole varma haluanko sen. Minusta voisis olla kauniipikin... toisaalta, kun sen saisi, joskus maalattua, niin varmasti näyttäisi paremmalta. Mutta sitten taas, olenko valmis siihen urakkaan... voi on tämä naisena oleminen on monimutkaista....:)))

Voikukkapelto kirjoitti...

Heippa! Kiva kun olit eksynyt blogiini ja käynyt kommentoimassa. Nyt täällä vastavierailulla. Muistutusta pellien avaamisesta kyllä toisinaan on tarvittu - ja sekään ei aina välttämättä auta. Olo- ja ruokahuoneen pönttöuunien pellit kun pitää avata keittiöstä, niin eihän sitä aina "kiireissään" kaikkea muista =D
Itse löysin pari vuotta sitten puusohvani huuto.netistä. Maksoin 190 e ja sain kaupan päälle vielä kulmakaapin (näkyy ruokahuoneen kuvissa). Erittäin edullinen ja mieluisa löytö. Toivotan onnea "sen oikean" löytämisen!

Kirsikka... kirjoitti...

kiva blogi löytyi täältä!!!
ihanaa viikonloppua!

tinttarus kirjoitti...

Irmastiina, ihan ensin KIITOS tunnustuksesta. Se lämmitti mieltäni. VAstaan haastekysymyksiin hetimmin, kun jaksan. Ihan pian. Minusta on ihanaa huomata, että viihdyt Riihipirtissäni ja aina jaksat jättää kauniit sanat jälkeesi.

Samoin täällä lapsia ei ole paukkupakkaset haitanneet. Aamusta jo vilahtavat suksille tai pulkkamäkeen tuohon pihapiiriin. Itse olen sellainen vilukissa, että tykkään tästä lauhtuneemmasta kelistä.

Olette olleet muutaman kivenheiton päässä Riihipirtistä:) Se osto- ja myyntiliike oli ennen pienempi kirppis, mutta laajensivat sitten itsensä viralliseksi liikkeeksi. Käyn siellä usein kurkkimassa. Kenties joskus osumme samaan aikaan.....mistähän toisemme tunnistaisimme:)

Alavireisin aatoksin olen ja raskain askelin, mutta luottaen Taivaan ISän hoivaan ja voimistavaan rakkauteen kuljen huomiseen. Huomenna menen pienimmäisemme kanssa "sanan äärelle" . Minä saan ammentaa ja tyttönen pääsee sillä aikaa pyhäkouluun. Odotan enemmän kuin muina sunnuntaina nyt kun on raskasta.

Olette miehesi kanssa olleet paljon ajatuksissani ja rukouksissani!

Halauksin Tinttarus

Jaana Kristiina kirjoitti...

Vanhasta puusohvasta 300 ei ole paljon.Riippuu tietysti kunnosta.
Ihana kukkalautanen tarttui matkaasi ja nuo siivilät on jotenkin hellyyttäviä.Minullakin on yksi emalisiivilä,koristeena.
Mukavaa viikonlopun jatkoa:))

Olivieno kirjoitti...

Ihanan väriset neilikat ja tulppaanit!

Puusohvan hinta ei todellakaan kuullosta pahalta jos se on hyvässä kunnossa ja kivan mallinen. Maalihan on kuitenkin vaihdettavissa. Kyllä sinä sen tiedät kun osuu kohdalle. Jos siihen ihastuu niin hinnalla väliä. Mutta jos vieläkin mietit, anna olla, niitä on paljon tarjolla, moneen hintaan.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Voikukkapelto, Kirsikka ja Olivieno olette sydämellisesti tervetulleet useamminkin visiitille blogiini.

Pitsienkeli, koristeeksi tuokin siivilä päätyy.

Tinttarus, blogisi on ihana ja saan, joka kerta, kun sielä vieraillen, rauhallisen ja luottavaisen mielen.... Rakastan tapaasi kirjoittaa. Nyt kun sinulla oli hieman pitempi tauko, ehdin jo ihmetellä, että missä olet...:)

Irma kirjoitti...

Hei, olipa mukava kun olit liittynyt lukijakseni ja jättänyt kommenttia, kiitos!
Tykätään näköjään samoista asioista, vanhoista tavaroista ja kirppareista. Ihania löytöjä olitkin tehnyt! Taisi olla tuota samaa kaunista sarjaa eilen täällä Lempäälässä yhdellä kirpparilla tarjoiluvateja ym. mutta olivat huikeissa hinnoissa.
Kauniita kukkia! Minustakin Aalto-maljakko ja tulppaanit sopivat hyvin yhteen.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kiitos Irma, kun tulit vastavierailulle..:)

seijastiina kirjoitti...

Kauniita neilikoita, joskus ennen tykkäsin niistä ylikaiken ♥
Kivoja kirppislöytöjä, tällä viikolla pitäs itsekin poiketa kirppiksille :)
Anteeksi, että nyt vasta virailen täällä, koko viikon lopun makasin melkein vaan kipeänä :/
Nyt on inhottava tukkoinen olo, mutta aion lähteä ulos, ihana ilma :)