lauantai 30. huhtikuuta 2011

... hei rullaati, rullaati...

Ensimmäiseksi halua taas kiittää teitä ihaNaiset kommenteistanne!
Oletteko muuten huomanneet, miten luonto puhkeaa kukkaan... kiihtyvällä vauhdilla... no tietysti olette sen huomanneet..:))



Maalaushommat sujuuvat vaihtelevasti, yksi seinä vasta maalattu kertaalleen..... ja ensimmäinen kerros ei todellakaan peitä, vanhojen kellastuneiden paneelien väriä... yhyy...maalaushomma siis jatkuu ja jatkuu.



Paitsi, että nyt en ole mökillä, vaan kotona... ja nyt esittelen teille sen ihanuuden, jonka mieheni osti ja jonka eilen haimme kotiin..


Tuo kuva kyllä valehtelee... ei pitäisi näyttää mustalta, vaan on kirkas, hopeanvärinen.


Siis tälläisen ajopelin mieheni hankki.



Skootterin... pienempi hänellä on ollutkin, mutta tämä on hervottoman iso ja kulkeee kovaa...:)

Pikku skodun sai tytär, joka sillä on jo työmatkoja ajellut ja tuskaillut sen käynnistämisen kanssa... vaatii vähän enemmän kärsivällisyytä, kuin auton käynnistys ja valitettavasti tytär on tullut tässä asiassa äitiinsä... kaiken pitää tapahtua nyt heti, eikä hetken päästä..:D

Eipä tässä nyt muuta, kuin että toivotan teille kaikille lukijoilleni lämmintä, aurikoista ja hauskaa Wappua!!!

Arvaattekin varmaan mitä me vappua vietetään..... Niilo kaverinsa luokse ja mami ja pappa menoksi......:))

keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

kohti kevään juhlaa...

Se  olisi sitten taas tämä työrupeama ohi ja menen seuraavan kerran töihin toukokuussa, siis maanantaina, mutta vapaa tuntuu pidemmältä, kun ajattelee, että ensikuussa menen seuraavan kerran töihin...itsepetostako?.....:)


Huomenna pitäisi sitten lähteä mökille maalaushommiin..... Maali on ostettu ja oli minulle aikas järkytys, kun maalisangon näin......se oli VALTAVA ja minun tehtävä on se tyhjentää, eikä suinkaan maahan, vaan mökin seiniin. En tiedä mitä oikein kuvittelin... pientä maalipurkkia, josta sitten hipaisen maalia, sinne tänne......:D Voi hyvä tavaton, mikä urakka.... toisaalta onhan minulla koko kesä aikaa.


Tässä muuten on toinen niistä tuoleista, jotka silloin kerran, kirpparilta ostin 12,50  euroa/kpl..... vielä pitää pehmusteet ostaa.


Perjantaina menemme hakemaan, jotakin toisi kivaa juttua, jonka mieheni osti...... laitan siitä sitten kuvia.

Että tälläistä täällä tänään.... nautittu ihanasta auringosta... keväästä... toisistamme ja elämästä yleensäkin.

Lämmin kiitos teille ihanat ystäväni kommenteistanne..... olette ihania!!

Nautitaan huhtikuun viimeisistä päivistä ja aurigosta!

maanantai 25. huhtikuuta 2011

...ihana aurinko ja ihana lämpö...

Ihan ensiksi haluan kiittää teitä, ihaNaiset mahtavista ja runsaista kommenteistanne. Ja kiitän, myös teitä, jotka vain piipahdatte lukemassa bogiani, tervetuloa toistekkin..... tervetuloa myös Syysunelma lukijakseni... toivottavasti viihdyt..:)


Ihanaa, miten on aurinko meitä näinä pääsiäispyhinä hellinyt.
Olemme nauttineet auringosta ja lämmöstä..... lasipalatsistamme ja toisistamme......:)

Kävimme tänään mökillä ja siellä sini- ja valkovuokot kukkivat kilvan. Valkovuokot, eivät vielä olleet koko loistossaan, mutta olin yllättynyt, että niinkin paljon  jo kukkivat. Täällä kotona metsässä, valkovuokot vasta lehtiään availevat...



Yritän siirtää sinivuokkoja tänne kotipihaankin, josko lähtisivät täälläkin leviämään ja taidan yrittää valkovuokkojakin ja kieloja... niitäkin mökiltä löytyy.

Kyllä tämä kevät on ihanaa aikaa!


Niilo rakastaa puutarhatöitä, vaikka mami hänen intoaan yrittää vähän toppuuttella..... Pitäisi keksiä, joku kumihanska juttu, tuohon kuonon päälle, ettei sieraimet olisi aina multaa täynnä......D

Eilen käytiin vanhempieni kanssa Auran hautausmaalla, mutta muuten olemmekin olleet kahden, koko pääsiäisen ajan... tai mitä minä nyt narraan... kolmehan meitä on.....


Suklaamunat ja muut herkut on sitten syöty ja huomenna alkaa arki ja pitäsi taas mennä töihin......pirteänä ja levänneenä....:) Onneksi minulla onkin ensiviikolla, vain kaksi päivää töitä.

Torstaina olisi tarkoitus mennä mökille malaamaan sisäseiniä..... ovat paneelia ja haluan ne valkoiseksi. Mökki on nyt kolmatta kesää meillä ja koko ajan olen ajatellut seinien maalaamista, mutta vieläkin ovat puunväriset...... no, jospa nyt saisin aikaiseksi sen verran, että tulisivat maalatuksi....:)

Että sellaista täällä tänään...... nautitaan lämmöstä, auringosta ja heräävästä luonnosta....
Pidetään rakkaimmistamme huolta!

torstai 21. huhtikuuta 2011

...kevättä kohden....

Aamulla aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta, mutta iltapäivällä se katosi pilvien taakse ja saatiin muutama elvytävä vesipisarakin, kasvuaan aloittavalle luonnolle. Lämpöä oli  +14 astetta, joten kyllä sitä mennään nyt vauhdilla, kohti kesää!
Illemmalla taivas alkoi taas sinertyä ja aurinkokin yrittää näyttäytyä.

Tässä ihanasti kukkiva perunanarsissini, toinen on päässyt lasipalatsiini.......


näiden tänään ostamieni kauniiden, pelakuiden seuraan.....




Pelakuut pitää vaan muistaa tuoda vielä yöksi sisälle, etteivät palellu.
Orvokkiamppelin ostin myös, sisääntuloa somistamaan.... näin keväisin mieli on niin malttamaton ja haluaisi jo laittaa vaikka mitä kukkia ulos, mutta pitää vaan yrittää hillitä itsensä ja odottaa lämpimämpiä öitä...:D




Eipä ole paljon suklaamunia säästynyt... epäilen vahvasti, että meille on pesiytynyt, joku kumma hiirulainen, joka pitää suklaasta..... mihin ne nyt muuten häviäisi, näin aikuisten ihmisten huushollissa.

Huomenna meillä onkin tärkeä juhlapäivä. Isäni täyttää 81 vuotta.... Onnea Isä! Olen niin kiitollinen siitä, että olen saanut pitää vanhempani, näin kauan.


Kiitän taas teitä kaikkia lukijoitani, ihanista kommenteistanne.

Lopuksi toivotan teille kaikille, täällä visiitillä pokenneille, ihanille ystävilleni oikein,

Aurikoista ja Lämmintä Pääsiäistä!


sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

...suloinen sunnuntai...


Aurinkoa ja lämpöä on luvattu täksi päiväksi... ihanaa.....

Tässä se  meidän uusi kesähuone sitten on, koko komeudessa...:)


Perjantaina illalla vietetimme, mieheni kanssa kahden, tupaantuliaisia.... eihän tuonne paljon vieraita mahtuisikaan...:)


Kovin on vielä tyhjän näköistä, mutta kyllä se tästä pikkuhiljaa täyttyy. Pitää vain pitää mielessä, että  meidänkin olisi tarkoitus, sinne mahtua. Ei meinaan ole kovin suuri, tuo kasvihuone...:D mutta kovin siitä tykkään.

Niilo oli kaksi yötä yökylässä, ystävänsä Nipsun luona, Astalan emännän hoivissa. Oli kuulema avustanut "kukkakuoppien" kaivauksessa sen verran ahkerasti, että oli päässyt pikapesuunkin...:)

Aina, kun Niilo viettää enemmän aikaa Nipsun kanssa, on kotiin tullessaan  ihan väsähtänyt... tottunut, kun on vähän rauhallisempaan elämään... tai saisihan hän kylässäkin olla rauhassa, mutta hänestä on niin mukavaa kiusata Nipsua..:))



Sain tälläisen tunnustuksen  ja haasteen ihanasta blogista, Hikaranpesä kodiksi. Kiitos oikein paljon... kovasti lämmittää mieltä...D


Neljäs kuva, neljännestä albumista, on kuva taulusta, jonka olemme saaneet äidiltäni. Isäni ja äitini olivat saaneet häälahjaksi, samanlaisen taulun ja äitini teetätti tämän meille.... makuuhuoneen seinällä tämä muistuttaa meitä tästä tärkeästä asiasta.... Rakkaus ei koskaan häviä!!


Haasteen laitan eteempäin, teille kaikille lukijoilleni, joilla haastetta ei vielä ole...... ottakaapa vastaan..:)


Kiitän ja kumarran ihanista viestestänne, ihaNaiset ystäväni! Kiitän, myös heitä, jotka sivuillani piipahtavat kommenttia jättämättä.....KIITOS!!

Nautitaan sunnuntaipäivästä ja toisistamme!

torstai 14. huhtikuuta 2011

Torstai on toivoa täynnä.....

.........toivoa aurinkoisesta loppuviikosta...:) Koko viikon olen odottanut ja toivonut aurinkoa ja tänään iltapäivällä toive toteutui ja ihana, suloinen aurinko, näyttäytyi.
Heti tuli hyvälle mielelle. On niin ihanaa, kun on kevät.
Leskenlehtiä näin jo viime sunnuntaina, kun Niilon kanssa olin lenkillä. Kevään ensimmäiset kukkaset..:)


Meillä on hyvin raskas lauantai tulossa. Menemme sukulaismiehen hautajaisiin. Hänellä todettiin, kolme kuukautta sitten, pahanlaatuinen kasvain ja nyt on sitten jo hautajaiset. Mies oli vajaan vuoden miestäni vanhempi. Olen muutenkin hyvin herkkä ja hautajaiset ovat minusta aina kovin raskaat ja tässä elämäntilanteessa, tuntuu lauantai vieläkin raskaammalta....... miten kohdata sureva leski ja lapset.


Kasvihuonetta ollaan väsätty tänään mieheni kanssa ja kehikko on jo pystyssä..... voi, että tykkään siitä. Kovin suuri se ei ole, mutta hyvin mahtuu pari tuolia ja pieni pöytä ja kukkasia... ja enkeleitä... ja ........... no sen näkee sitten, mitä kaikkea sinne keksinkään ja mitä sinne mahtuu.  Kuvia tulee, kun on jotain kuvattavaa..:)




Ostin tänään tämän suloisen enkelin Prismasta..... kasvihuonneelle ainon sen laittaa...

Tälläistä täällä tänään...... tulisipa pian huominen ja pääsisimme taas kasvihuoneen "kimppuun"....:D

Kaunis kiitos, ystävät kommenteistanne, ne lämmittävät mieltä ja niitä on ihana lukea, kuten tiedättekin..:D Kommentithan ovatkin, tämän bloggailun suola...:)

Aurinkoista loppuviikkoa kaikille teille ystäväni!!!

maanantai 11. huhtikuuta 2011

Löytöjä...

Eipä se auringon valo meitä tänään hellinytkään, vaikka niin sitä odotin. Sateen tihkua tuli ja harmautta koko päiväksi. Ajatellaan myönteisesti.... tästä säästä ei lumet tykkää..:) ja huomenna paistaa aurinko.... eikö paistakkin...
Kaunista ulkoiluilmaa ei tullut, siispä päätin käyttää aikani hyödyllisesti..... lähdin kirpparille...:) Ystävää soittelin mukaan, mutta hänelle ei sopinut, joten lähdin sitten yksin ostoksille.


Tälläinen suloinen, keraaminen saunatonttu, kiinnitti heti huomioni ja niin tonttu lähti meidän lauteille istumaan... pitäähän saunassa tonttu olla...muukin, kuin saunojat....:) Samoin ostoskoriini eksyi kaksi  Aallon tuikkulasia. Hiekka ja kirkas. Maksoivat 7 euroa kappeleelta, eli minusta olivat tosi edullisia.
Mitähän ne kaupassa maksavat? Pitääpä ensikerralla kauppaan mennessä, tarkistaa. Tykkään noista kovasti.



Tässä olikin sitten tämänpäiväinen saaliini. Pistän tähän kuvan vielä edellisellä kirppiskierroksella, mukaan lähteneestä vanhasta litran mitasta... Valoa vasten, kun mitan sisälle katsoo, niin parista pienestä reiästä päivä paistaa läpi, mutta enhän sillä mitään mitata aiokkaan. Koriisteksi senkin ostin.


Tässä vielä litranmitan seurana, desin mitta, joka on anopin peruja sekin. Kermaahan tuolla mitalla on, joskus mitattu.


Sitten todistus siitä miten viherpeukalo olenkaan..... mitä nyt multaa tuli liikaa, kun tuo vaalea osakin ruohosta näkyy... ja nuo siemenet.... ja pääsiäiseenkin on vielä aikaa, mahtaakohan tuo niin kaunaa vihertääkäähän. Taidanpa laittaa vielä uuden erän kasvamaan, jotta pääsiäisenkin olisi jotakin vihreää...:D


Että tälläistä täällä tänään... aurikoa huomiseksi odotan.... ja kasvihuonetta.... no sitä en nyt saa huomisesksi....

Kiitos taas teille kaikille, ihaNaisille ystävilleni, jotka olette visiitillä piipahtaneet ja kommentin jättääneet. Viestejänne ilo lukea ...D

perjantai 8. huhtikuuta 2011

Aurinkoa ja kukkia....

Tänään on aurinko meitä hellinyt ja antanut lumelle kyytiä.
Lakanat vein ulos kuivumaan, siellä niihin tulee ihana tuoksu... puhdas tuoksu... tiedätte mitä tarkoitan.
Takapihalla käy jo aikamoinen kuhina, kun kasvihuoneen alustaa suunnitellaan ja ihmetellään. Niilokin huomasi, että jotain outoa oli pihalla tapahtunut, kun teranssin aitaa purimme... tarkoitus on vähän siirtää sitä kauemmas, jotta saadaan sopiva tila kesähuoneelle. On tämä kevät ihanaa aikaa.



Ulos lisäsin narsisseja. Ensimmäiset ovatkin jo olleet pidemmän aikaa. Välillä aamuisin, ovat surullisena nuokkuneet, kukat kohti maata, kun on yöllä ollut pakkasta, mutta sitkeästi ne aina kuitenkin  päänsä nostavat.


Kävimme eilen Bauhaussissa ja ostin sieltä orkidean..... oli ollut 4,95 tarjouksessa ja loput myyttiin sitten kahdella eurolla.


Ajattelin, että kukkii minkä kukkii, mutta oli niin, ei edullinen, vaan suorastaan halpa, ettei sitä ottamatta voinut olla.  Ja kukkiihan se sitten, joskus uudestaan. Värissä ei enää ollut valinnan mahdollisuutta, mutta tuo on aikas kauniin värinenkin. Minulla on yleensä valkokukkaisia orkideoita niin tuohan on ihan piritävä väri vaihteeksi.
Minusta orkideat ovat ihania kukkia. Lehdet vaatimattomat, jos ei nyt suorastaan rumat, mutta kukat niin ihanat... ja kukkivat pitkään.




Kukkiihan se omenapuukin jo...:D Ainakin sisällä.... eipä varmasti kannata odottaa omppuja noista kukista..:)

Lämmin kiitos kaikille, visiitillä käyneille ja erikoiskiitos teille ihaNaisille, jotka kommentinkin jätätte.
 Tervetuloa, myös uudet lukijat. Toivottavasti viihdytte ja poikkeatte toistekkin.

Ihanaa, minulla on ensiviikolla lomaviikko,  joten tilauksessa olisi lämmintä ja aurinkoista.

Hyvää viikonloppua teille kaikille. Pidetään toisistamme huolta!


keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Katin ihana arvonta....

Katilla blogissa, Korun aika, on ihana arvonta käynnissä. Poiketkaapa katsomassa!!