lauantai 28. toukokuuta 2011

...mansikoita ja heinäseipäitä...

Cittarin pihalla oli tänään  kaksi neitoa, myymässä mansikoita ja pakkohan niitä oli maistiaiseksi ostaa.
Portugalista tuodut olivat makutestin mukaan, maukkaimmat ja niitä sitten rovellinen ostettiin. Kyllä oli makoisia....kesän makuisia...

Pitihän niitä Niilonkin antaa maistaa, kun Sirkka, tuolta Sinisen oven takana, blogista, kertoi miten ovat mansikat Rosan herkkua ja pitää kyllä sanoa, että niin olivat Niilonkin. Piti oikein kieltäytyä antamasta, kun olisi varmasti syönyt, vaikka kaikki ja sitten kyllä olisi masu tullut kipeäksi.


ja tässä sitten..... tässä ovat ne minun iki-ihanat vanhat heinäseipäät....



10 kpl...... ihania heinäseipäitä..... ai mitä niillä teen..... no, ei vielä tietoa, mutta ihania ne ovat ja pois oli korjattava, kun tilaisuuden sain. Saavat nyt tuossa lepäillä seinää vasten, niin kauan, kun mietin, mitä niillä tekisin.....:)






Jännittävää nähdä minkä värinen tuo alimmainen pelakuu on, kun taimikaupassa myyjä sanoi, että on jotain ihan uutta väriä.....uutta vaalean punaista.



Polun päässä näkyy mieheni kätten töitä...... halkopino kuivumassa, ennen puuliiteriin viemistä. On kyllä ihanaa, että mieheni pystyy jo halkojakin hakkamaan, kunhan muistaa aina välillä levätä... ja mikäs kiire noilla, vajassa vielä vanhojakin halkoja....
Tuossa kuvan alalaidassa näkyy Niiloa varten laitettu aita, joka kiertää koko takapihan....:)




Muutaman kielon nappasin metsästä mukaan, tuoksua antamaan....

Vielä muutama päivä tätä ihanaa toukokuuta..... ja alkaa ihana kesäkuu....:)


♥ Kiitos ihaNaiset kommenteistanne. ♥

Kovin on tökkinyt bloggeri ja ollut vaikeuksia päästä kommentoimaan, mutta ahkerasti olen minäkin yrittänyt..:)

Oikein ihanaa viikonloppua, teille kaikille ihaNaisille ystävilleni.♥ Nautitaan näistä viimeisistä, ihanan toukokuun, päivistä......

Toivotaan, että ensiviikon lauantaina aurinko jaksasi antaa lämpöään nuorille ylioppilaille ja muille vastavalmituneille.♥

tiistai 24. toukokuuta 2011

♥aurinkoa sydämessä♥

Hei taas, teille kaikille ihNaisille ja kiitos runsaista kommenteistanne ja onnitteluistanne...... onnittelut toimitettu perille..:)

Täällä meilläpäin on tänään saatu sadetta......ihanaa virkistävää sadetta. Oli tosi mukava olla Niilon kanssa lenkillä, kun pisarat kastelivat kasvot.
Sadeasun huppu oli vedetty tiukasti hiusten suojaksi.... onneksi olen jo siinä iässä, että voin mennä ulos, ilman meikkiä....:)




Sain äidiltäni ihanan ruusukimpun. Yksi ruusu oli katkennut ja laiton sen lasiin ja vein lasipalatsiini.
Ruusut ovat nyt olleet minulla runsaan viikon ja ovat edelleen ihan hyviä.... eikö sitä sanota, että jos kukat antaa rakkaudella, ne kestävät kauan.... ♥ ♥ Kiitos Äiti ♥ ♥



Lauantaina Niilo oli ihmeissään, kun pihamme yli lenteli, edes takaisin kyyhkynen. Männystä yksi oksa mennyt poikki ja kyyhky rouva? haki siitä rakennumateriaalia pesäänsä.


Ovat nuo linnut taitavia... Pihan kuusiaitaan taasen lenteli sinitiainen, korjatkaa jos on nimi väärin arvattu...:)



Tiainen haki ilmeisesti ruokaa, olisikohan jo jossakin poikaset? Vähän kaukaa kuvat otettu, mutta en uskaltanut lähemmäs mennä, että en häirinnyt tipusta....:)

Eipä tässä sitten taas muuta, kuin oikein ihanaa loppuviikkoa, teille kaikille. Tuokoon aurinko lämpöä päiviinne. ♥ Muistakaa, että aurinko voi paistaa sydämessänne, vaikka ulkona olisi pilvistä♥  Nautitaan kaikesta siitä mitä saamme......vesisateestakin!

Ja teidättekö mitä, pilvien raosta alkaa juuri paistamaan aurinko♥

torstai 19. toukokuuta 2011

....kaikkea kaunista, keväästä...

Ihanaa aurinkoista iltaa, teille kaikille ihaNaisille..... ja kiitos kauniista kommenteistanne. Kiitos, myös teille, täällä vain visiitillä piipahtaneille... jättäkääpä, joskus tekin minulle pienen viestin......:)


Eikö ole ihania, nuo kuusen......miksi niitä nyt sanotaakaan... öhöm.....joku...... tunnustan, eipä tule  nyt mieleen..... mutta tarkoitan tuota kuusen uutta kasvua. Minusta niitä on ihana kosketella, ovat niin pehmeitä.



Syreenin nupuistakin voi jo värin aistia.


Tänään olen niin kiitollinen ja onnellinen, että onnen kyyneleitä tässä olen vain nieleskellyt....
Meidän Poika 1. sai tänään varmuuden, että hänestä tulee tämän kevään uusi ylioppilas. ♥♥ Onnea rakas kulta ♥♥
Onnea kaikki Suomen uudet ylioppilaat! ♥
Äitinsä tuossa sanoi, että, kun tämä lukuvuosi alkoi, hän ei ollut lainkaan varma lopputuloksesta, mutta niinpä Poika 1. äitinsä yllätti. Minä olin koko ajan varma lopputuloksesta..:))
Minulla tuo epäuskovaihe oli silloin, kun Poika 1. äiti kirjoitti..:D
"Se tunne, kun huomaa elämänsä koostuvan valinnoista, joista itseään palvelevat, usein sivuutetaan mukavuudenhaluisuuden vuoksi" Poika 1. naamakirjan sivulta kopioitu miete...:)


Katsoinpa tässä välillä tuon Puutarhaunelmia ohjelman ja nyt sitten lopettelen tätä postausta..:)



Ja nyt lähden  katastamaan  ulkona olevat kukkaset, tarvitsevatko vettä vai riittäisikö pelkkä rakkaus♥

Viikonlopuksi on luvattu lämmintä ja aurinkosta, joten nautitaan lämmöstä, auringosta ja toisistamme.♥♥

Hei yksi asia meinasi unohtua, mistä olen myös tosi hyvilläni. Vihdoinkin löytyi henkilö, tyttären välityksellä, joka on valmis luopumaan heinäseipäistä... varasin 10 kpl. En vielä tiedä mihin niitä laitan, nojailkoon vaikka aluksi seinää vasten, mutta olen niitä jo pitkään katsastellut ja nyt niitä sitten saan...:)

sunnuntai 15. toukokuuta 2011

..palkinto/tunnustus...

Sain Seijastiinalta ihanan pystin...palkintopystin..... tunnustuspystin... kiitos Seijastiina...



Tunnustukseen liittyy, että pitää kertoa 8 tunnustusta tai asiaa itsestä.
Jaaha, mitäs sitä oikein kertoisi....hmm... no, jospa sitä jotakin keksisi.... siis aloitetaan.

1. Olen syntynyt Auran kunnassa 24.1. Tai siis Tyksissähän minä oikeasti synnyin.

2. Minulla on yksi pikkusisko. Viisi vuotta minua nuorempi.... vielä ihan lapsi..:)

3. Tapasin mieheni 16 vuotiaana. Siis niin aikuisena, niin aikuisena, että....:D

4. Olin ehtinyt olla 17 v. kaksi viikkoa, kun meidät vihittiin 14.2.  Ei siis tarvittu presidentin lupaa..... miehenikin oli jo 19v.... melkein armeijan käynyt...

5. Minulla on yksi tytär, jonka sain 27.8. ja olin edelleen 17 v...:) Enempää lapsia minulle ei suotu,  mutta onneksi edes tämän yhden ihanan tyttären sain.

6. Olin 38 v. kun tulin ensimmäisen kerran iso-äidiksi.... voi hyvänen aika, olisin itse voinut olla tuon pienen ihanan pojan äiti.

7. Minulla on kolme ihanaa lapsenlasta...... kaikki poikia ja niin ihania, että kenelläkään ei varmasti ole niin ihania lapsenlapsia...... ai, että sinullakin on ....uskotaan, uskotaan......:)

8. Olen edelleen saman miehen kanssa naimisissa. Me kasvoimme samaan suuntaan..... Rakasta perhettäni yli kaiken ja olen heistä, joka päivä kiitollinen... miten paljon olenkaan saanut..:)

No, siinähän ne 8 tunnustusta sitten tulikin, eikä ollut edes vaikeaa.

Tunnustuksen  pitäisi lähettää 8 lukijalle eteenpäin, mutta tehdäänpä niin, että annan tunnustuksen teille kaikille, jotka täällä piipahdatte. Olkaapa hyvät!

Kiitos teille kaikille ihaNaisille kommenteistanne ja taas on uusiakin mukana, olette lämpimästi tervetulleita, toivottavasti viihdytte.

Tänään sitten pitää ilmeisesti minunkin katsoa matsi, kun kiekkoleijonat ottavat kultaa... siis ottavat, eihän siinä ole muuta mahdollisuutta....eihän.
Minä, kun en ole mikään sortin penkkiurheilija, mutta tuollainen matsi on pakko katsoa... jos minun hermo vaan kestää.....:)

Ai niin, opin tekemään oikein sydämiä ♥♥♥♥  kiitos neuvoista ystävät ♥♥♥♥

Täällä on koko viikonlopun satanut ja satanut, eikä sinistä taivasta ole näkynyt, mutta nyt, kun katson ikkunasta, ihan selvästi näytää kirkastuvan.

Eipä tässä sitten muuta, kuin oikein hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille ihaNaisille.♥


keskiviikko 11. toukokuuta 2011

ihana, aurikoinen keskiviikko...

Ihanaa keskiviikkoiltaa ihaNaiset ystäväni....voisikohan jo sanoa, että se on nyt sitten kesä!! No, jos ei nyt ihan vielä kesä, niin kulman takana kesä ainakin jo kurkistelee. Varpaat paljaana tuolla pihalla tänään astelin ja voi, että tuntui mukavalta tuntea ruoho jalkojensa alla.


Kiitän teitä kaikkia runsaista kommenteistanne, ne lämmitävät mieltä<3
Laitan tuollaisen  (<3) sydämen, kun en tiedä, miten saisin, sellaisen oikean hienon sydämenmuotoisen, joita kaikkien blogeissa vilahtelee...:D


Ja uusia lukijoitakin on tullut.... olette lämpimästi tervetulleita.... toivottavasti viihdytte juttujeni parissa!


Otin osaa kilpailuun  Mammelin blogissa, Kivimäen Elämää ja voitin lohdutuspalkinnon. Tämän ihanan vanhan Kotiliesi lehden, jonka kansikuvan on tehnyt Martta Wendelin. Lehti on vuodelta 1944. Paketissa oli muutakin......


tälläinen suloinen pyykkipoika ja vielä.......



kaunis sydänkortti..... kiitos oikein paljon Mammeli, miten raatsitkin lehdestä luopua.
Piipahtakaapa tuolla Mammelin blogissa katsomassa, heille on juuri tullut perheelisäystä...:)


Eikös ole nätti kastelukannu, ostin sen tänään Honkkarista.... minusta se oli niin söpö, että ostettavahan se oli ja kun takapihalla ei vielä ollutkaan kastelukannua...... no, eihän pihamme mikään hehtaaripiha ole, eli kyllä olisin hyvin jaksanut kantaa etupihalta kasteluvedet takapihalle, mutta eikös ole aika hyvä selitys kannun ostoon.


Eipä tässä sitten taas muuta....... toivotan teille kaikille ihanaa loppuviikkoa. Paistakoon aurinko ja helliköön helle meitä kaikkia. Säätiedotus lupaili kylläkin tänne huomiseksi sadetta, mutta ei  anneta sen häiritä.......


lauantai 7. toukokuuta 2011

....motoristikirkko...

Voi ihana toukokuu...... piti minunkin aloittaa noilla sanoilla, kun nyt on todella ihana ja toukokuu..:)
Siis mikä päivä..... aurinkoa ja lämpöä on piisannut....

Kävimme Liedon motoristikirkossa......vautsi, mikä kokemus.... Turun Kupittaalla kokoonnuttiin, järjästäjien arvion mukaan matkassa oli 1500 pyörää.
Kupittaalta lähdettiin kohti Liedon kirkkoa, jonka parkkipaikalla oli järjestetty jumalanpalvelus.




Tilaisuus järjästettiin nyt 31. kerran ja me olimme mukana ensimmäistä, mutta luulenpa, ettei viimeistä kertaa.

Ja tiedättekö mitä...... huomiseksikin on luvattu aurinkoa......:)


Tämän  ihanan, mieheltäni saamani, hortensian myötä....


Toivotan teille kaikille ihaNaisille...


oikein


ihanaa sunnuntaita ja


Aurinkoista ja lämmintä Äitienpäivää!!!


Ps. Piti vielä tulla sanomaan, että eikös tässä jo kesää odoteta, vaikka edellisessä postauksessani toivottelin kevään odotuksia...... siis kesää odotellaan ja johan se melkein meillä onkin....:D

keskiviikko 4. toukokuuta 2011

.... sateen jälkeen....

Mikä ihana kevätsade luontoa onkaan tänään hellinyt ja nyt sitten lämpöä päälle, luvattu jo viikonlopuksi, niin kasvu pääsee oikein vauhtiin....:)


Kuvailin tuolla pihalla sateen jälkeen ja voi miten kaunista olikaan....... sadepisarat kimmelsivät, kuin timantit .....


Pelakuu kuvattu kasvihuoneen seinän läpi......


Ostin viimeviikolla kaksi pelakuuta lisää ja kotona aloin niitä sitten laittamaan uusiin kukkapurkkeihin, tuolla pihan laidalla. Vieressä oli rulla, sellaista vihreää aitaa, jota ollaan tuonne takapihalle laitettu lisää, jotta Niilo pääsee yksin ulkona ollessaan,  koko takapihaa kiertämään. Ja arvatkaapa vaan miten siinä sitten kävi. No, koko aitakela kaatui toisen kukkasen päälle..... nyyh.... olin varma, että se on nyt sitten entinen pelakuu, mutta ihme ja kumma, vaikka lehdet katkesivat suurimmaksi osaksi, itse kukka ei katkennut.... on nyt vaan sellainen aikas pieni, jossa on vain muutama lehti. Nyt sitten toivotaan, että hellässä hoidossani kasvaisi ja alkaisi kukkimaan....:)


Ensi lauantaina on Liedon kirkolla motoristikirkko ja  menemme sinne mieheni kanssa. On varmasti mahtava kokemus, kirkolle odotetaan 3 000 moottoripyörää.
Pyöräletka lähtee Turun Kupittaalta ja jatkaa sieltä Liedon kirkolle. Sääteidotus on luvannut aurikoista... toivotaan, että pitää paikkansa.

Kiitos teille ihaNaisille kommenteistanne ja  tervetuloa uudet lukija... toivottavasti viihdytte juttujeni parissa..:)

Laitan tähän vielä kuvan Niilosta lemiasennossaan. Hän tykkää nukkua selällään...


..........ja tässä mökiltä tuomiani valkovuokkoja... ...


Niin ja vielä tämä ihanuus, jonka sain Sirutuulilta blogista Tuulenpesä....Kiitos Sirutuuli, olen todella onnellinen tästä tunnustuksesta..:)



Ihanaa kevään odotusta..... nautitaan elämästä.....

sunnuntai 1. toukokuuta 2011

....tunnustukset....

Olen saanut kaksi ihanaa tunnustusta. Toisen blogista Hyvä Mieli, jota lukiessa kyllä huomaa, että blogi on nimensä veroinen ja Maritalta aivan ihanasta blogista, Hunajaa ja Maitoa. Kiitos ihaNaiset, otan tunnustukset ilolla vastaan...... Kiitos!!


Tunnustus on tarkoitus antaa eteenpäin sellaisille blogeille, joissa on ihana käydä ja joista nauttii ja niitähän on vaikka kuinka monta. Mielestäni kaikki blogit, joissa vierailen, ansaitsisivat tämän tunnustuksen.
Vaikka miten miettisin, kenelle tämän antaisin, en millään osaa päättä......siispä te kaikki, joiden blogissa vierailen ja te kaikki ihanat ystäväni, jotka vierailette  täällä, myös te uudet lukijat, olkaa hyvät tässä tunnustus, jonka olette ansainneet......te kaikki..... aivan, juuri sinä.....:)

Uudet lukijat, olette sydämellisesti tervetulleet vierailuille blogiini......toivottavasti viihdytte