sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Viikon ohjelmaa....


















Odoteltu tomattien kypsymistä...ihasteltu ja kasteltu kukkia...nautittu helteestä...siivottu...ja levätty...siinäpä se...:)

Irmastiina


Ai niin...sain tunnustuksen...yleensähän en noihin tunnustuksiin vastaile, mutta tämä olikin NIIN kiva, ettei tarvitse mitään vastailla...kiitos Seikku, blogista Ripaus vaaleanpunaista  http://seikkup.blogspot.com ... mahtoikohan linkitys onnistua...:)
Tämä pitäisi viidelle jakaa, mutta on kyllä niin mahdoton tehtävä ne viisi nimetä, joten annan tämän juuri sinulle♥ Oleppa hyvä ja nappaa mukaan.


maanantai 22. heinäkuuta 2013

Maalari maalaa...









Jaoin anopinkielen, vaikka ei kevät olekaan....halusin kaksi ja mielestäni oli ihan hyvänkokoinen jaettavaksi.
Toivottavasti ei ottanut nokkiinsa ja kuole molemmat...:)
Elämänlankakin voi hyvin...näin kesällä.

Mies innostui ikkunanpokia maalaamaan...ja sanoisinko, että ei yhtään liian aikaisin.
Kovan työn joutuu tekemään, kun aikaisemmat remontoijat, ovat aina vain päälle uutta maalia sutineet ja nyt ne hiotaan puhtaaksi...jospa sitten pysyisi maalit paremmin. Ei varmasti tänä kesänä kaikkia ehdi edes maalaamaan, mutta jatketaan sitten ensi kesänä...
Ikäviä naarmuja joissakin ikkunoissa.... jollakin teräaseella saatu aikaiseksi. No, ei niitä nyt hirveästi ole.... ja vanha mikä vanha ja siitähän minä juuri tykkään...:))

Kovasti on ollut syksyn tuntu...ja kova tuuli jo monta päivää, mutta hellettä on vielä meille luvattu....sitä odotellaan.

Kiitos kommenteistanne edelliseen postaukseen ja uudet lukijat tervetuloa joukkoon...♥

Nautitaan vielä kesästä!
 Irmastiina


torstai 11. heinäkuuta 2013

Orkidean poikaset.

Heippa vaan teille kaikille ja tuhannet kiitokset kommenteistanne....uusia lukijoitakin on tullut. Olette lämpimästi tervetulleita mukaan...:)






Orkidean poikasia(?).....kummasti on kukkavanaan alkanut kasvamaan tuollaisia pikku orkideoita....suurimpaan ilmajuuretkin tulossa...onkohan nämä poikasia...saisinko niistä uusia orkideoita...tietääkö teistä joku, mitä nuo ovat.
Eikä täällä Ruusukummulla sentään kaikki ruusut kukoista ja voi hyvin.
Tuo ruusu teki vain yhden pitkän verson ja siihen muutaman kukan... yhdellä naapurilla on samanlainen ruusu ja se ON kyllä ISO ja täynnä kukkaa....olisikohan lannoituksen puutetta vai mistä tuo kitukasvuisuus johtunee....
No, onhan tuo kaunis noinkin, vai onko kauneus vain katsojan silmässä...:))

Tänään olisi tarkoitus mennä Salon kuuluisalle iltatorille. Kerran kesässä yleensä siellä käymme ja nyt näyttää ilma suotuisalta torilla kiertelyyn.

Ihanasta kesäsäästä olemme saaneet nauttia.
On riittänyt aurinkoa ja lämpöä☺

Lämpöisiä kesäpäiviä teille kaikille ihaNaisille, jatkossakin♥
Voikaa hyvin♥
Irmastiina