lauantai 20. marraskuuta 2010

........ ihanaa lunta sataa.........

Kiitos kaikkille teille, jotka täällä sivuillani piipahdatte.. <3

Poika on saatu kotiin ja kivut ovat takanapäin. Tovi menee vielä ennen, kuin jalalla saa kävellä, mutta se on pientä...... tärkeintä on, että on kaikki hyvin.
Poika oli ihmetellyt, että ei ymmärrä, miksi täällä Suomessa, terveydenhoitoa aina haukutaan. Hänellä on vain hyvää sanomista. Puolen tunnin välein oli yölläkin käyty kyselemässä, onko kipuja ja haluaako hän jotakin.
Hmm.... aikas hienoja mietteitä nuorella miehellä, kumpa me aikuisetkin aina muistaisimme olla kiitollisia. Kyllä meillä täällä Suomessa on asiat sentään hyvin.

Laitoin tänään tuikut siihen oksaan, jonka kerran tuolta metsästä raahasin. Minusta siitä tuli oikein hieno. Kuvassa valot näyttävät vähän pitkulaisilta, kun otin kuvan ilman salamavaloa ja eihän se kamera pysynyt paikoillaan, kun valaistusaika oli pitkä, enkä viitsinyt jalkaa sisältä hakea.


Sisällä mulla on tuikut ovatkin jo vähänaikaa valaisseet. Olen laittanut niitä lasisiin kukkavaaseihin ja nekin ovat aika mukavan näköisiä.


Nämäkin otettu ilman salamavaloa ja sen kyllä huomaa, mutta jos otan valon kanssa, eipä paljon tuikkuja näy....:) Ja ihanaa..... meilläkin on LUNTA ja koko ajan hiljalleen sataa lisää. Saas nähdä paljonko aamulla onkaan.
Niilokin on aivan haltioissaan lumesta. Siinä ei paljon tassut maassa käy, kun hän vipeltää ulkona. Josko ne muulloinkaan pahemmin maassa käy. Niilo sopii meidän karjalaiseen sukuun tosi hyvin..... on samanlainen eläväinen ja vilkas luonteeltaan, kuin emäntänsä.


Nyt pitää vain toivoa, että säästyn taudilta, joka isäntään iski. Kovin on raukalla kurkku kipeä ja ääni kummasti madaltunut..... sitä on liikkeellä.

Oikein leppoisaa lauantai-iltaa teille kaikille... nautitaan marraskuun hämystä... sytytetään kynttilät ja kuunneellaan hiljaisuutta.

5 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Kauniita valoja siellä, pimeää iltaa pehmittämässä.
Kiitokset kauniista kuvistasi
Mukavaa illan jatkoa sinne
tuksu

MaMMeli kirjoitti...

Minäkin torjun kaamosmasennusta pikku valoilla.Kauniita ja tunnelmallisia ovat sinun valosi:)Ihanaa lauantai-iltaa sinulle myös <3

JaanaElina kirjoitti...

Käytiin eilen hirvipeijaisissa ja kun pimeän aikaan ajeltiin kotiin,niin ihailtiin kauniita valoja joita ihmiset olivat pihoihinsa ja parvekkeille laittaneet.Kyllä ne tuo ihanaa tunnelmaa itselle ja myös muille kulkijoille.

Kiva kuulla että teillä poika jo on paremmassa kunnossa.

Isännälle paranemisterkut tällä kertaa,ja sinulle voimaa torjua flunssa.

pitsienkeli kirjoitti...

Kauniita valoja pimeän torjuntaan:)
Kiva niitä on katsella tosiaan,kun ihmiset ovat jo paljon niitä laitelleet ikkunoihin ja pihalle.
Mukavaa sunnuntaita!

Tuula kirjoitti...

Valot piristävät kummasti tätä pimeyden aikaa :)Meillä on myös sisällä ja ulkona valot palamassa, näyttää lumisessa maisemassa kauniilta ♥ Varohan Isäntää, flunssa on paha tarttumaan :D