perjantai 14. tammikuuta 2011

...ja odotus jatkuu...

Puhelinsoitto tuli tänään ja taas odotetaan...... Nyt jännitetään, onko potilas sairaalassa, kun häät ovat. Jos näin käy on se tosi, tosi ikävää. Se on ikävää potilaalle, morsiammelle ja minulle, mutta se on sairaalareissu, jota ei voi lykätä, vaan sinne mennään, kun vihdoinkin päästään. Toivottavasti mahdollisimman pian.Tässä Niilon pieni, suloinen, ihana kirsu...


ja tässä ollaan päikkäreillä, papan sukat tyynynä..
Huomaatteko, miten karva on kasvanut. Niilo on taas oma ihana itsensä.


                      hitsi... mikäs se siellä takatasussa oikein kutittaa....
Sain tänään senverran aikaiseksi, että käväisin Jätti Rätissä ja ostin vanhanaikaista pitsiverhoa makuuhuoneeseen. Ja olin jopa niin ahkera , että sain ne jo ikkunaankin..... pidän niistä kovasti.


Laitan tähän loppuun vielä kuvan Niilon "pesästä". Niilo rakastaa nukkua vanhassa nojatuolissa, jossa on edesmenneen anoppini, nuorena kalastajalangasta virkkaamaa peitto. Aina, kun Niilo menee nukkumaan pitää peti petata mieleiseksi ja tältä se sitten näyttää. Onko tuossa kasassa sitten muka hyvä nukkua? No makunsa kullakin....:)


Kiitos taas teille kaikille visiitillä käyneille. Luen kyllä aina jokaisen kirjoituksen, vaikka en jokaiselle erikseen vastaakkaan.......on se kumma miten mukava niitä on lukea...... KIITOS!

Oikein hyvää ja rauhallista viikonloppua teille kaikille... levätään ja nautitaan vapaasta....

12 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Voimia sinne! Ja potilaalle Enkeli vartioimaan vointia paremmaksi. Kurjaa, jos sairaalareissu sattuu häiden aikaan, vaan silti, se on se "pienempi paha", niin uskon.
Halaus, lämmin, sanaton halaus!
tuksu

Tuula kirjoitti...

Voi harmi jos häiden aikaan tulee sairaalareissu, toisaalta kun sinne ajan saa niin mentävähän se on. Hoitoa ei varmaan ole syytä pitkittää.
Ihanainen Niilo, muhkurainen peti on, kumma kyllä, koirien makuun ♥ Kaunis verho, pitsiset ovat minunkin mieleen. Ovat niin romanttisia :)
Hyvää viikonloppua Sinullekin ♥

MaMMeli kirjoitti...

Suloinen, Niilo<3 Toivon, että kaikki menee parhain päin lopulta, Siunauksin <3

seijastiina kirjoitti...

Voimaa teille sairauden kohtaamiseen ja iloista häiden ajattelua ♥
Ihana kirsu, on söpö.
Kauniita pitsiset jutut, itse olenkin romanttinen ja tykkään pitsiverhoista, taitaa olla samantyyliset, mutta vihreät mulla.

Koiruus tekee tietty oman pesän, muokkaa ja myllää, muistan tuon ,kun oli itsellä koiria.. ihana.

Hyvää lauantai iltaa ja kiitos Irmastiina ♥

Liisa kirjoitti...

Ihana Niilo!!

Voimia ja jaksamisia toivotan edelleen teille kaikilla!

päivi kirjoitti...

Suloinen Niilo!
lämmin kiitos vierailustasi,
liityin lukijaksesi ja
tulen taas kurkistelemaan:)

sunnuntaiterkut
Päivi

Pakkasakka kirjoitti...

Niilo on niin suloisen näköinen karvaturri - ihana. Koissujen kuvat ovat aina mieluisia katseltavia. Petikin on niin kaunis pesä.
Mukavaa sunnuntaita!

piitis kirjoitti...

Voi miten ihana Niilo karvakerä:))

Jaksamista teille kaikille.

^_^Piitis

Irmastiina kirjoitti...

Kiitos viesteistänne! Onhan se tosi ikävää, jos sairaala reissu osuu juuri häiden aikaan. Toivon totisesti, että jotain alkaa tapahtumaan jo aikaisemmin. Mikään ei ole ikävämpää, kuin tämä odotus...
Kiitos Tuksu enkelistä..<3

Tuija kirjoitti...

Voi miten harmillisia uutisia hääparille. Mutta niinkuin sanoitkin, sinne sitten mennään jos kerran pääsee,se kertokoon vastauksen.
Voi kun suloinen Niilo-herra, ja mikä ihana musta kirsu, meidän Väinön kirsu on mennyt nyt talven aikana ihan vaaleanpunaiseksi...;=)
Ihana karvaturriainen...
Pitsiverhot sopivat oikein hyvin makkariin, mielestäni.

Mukavaa talvista viikkoa sinulle ja perheellesi, voimia tulevaan.

Sirkka kirjoitti...

Kaikkea parasta mahdollista potilaalle samoin kuin läheisillekin,toivon sydämestäni, täytyy vain ajatella ja uskoa parempaan, oikein kovasti.
Rosalta pusuja Niilon kirsulle samanlainen on hälläkin:) onpa tuo viimenein kuva super suloinen!
juu huomasin karvan kasvanneen, hyvä niin, pusi pusi!

Sirutuuli kirjoitti...

Lueskelin tuossa vähän matkaa taaksepäin ja huomasin, että teillä on vaikeat ajat menossa. Toivon siulle/teille paljon voimia taistelussanne pahaa peikkoa vastaan!