keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Potilas...


Lämmin kiitos teille kaikille visiitillä käyneille ja merkin käynnistänne jättäneille, kuin myös niille, jotka ovat vain vierailulla piipahtaneet!!


Täällä on tänään ollut mahtava tuuli, välillä taitaa puuskissa puhaltaa ihan myrskylukemissa..... siis tämäkin minusta aivan ihana ilma..:) Aurinkoa olisi kyllä saanut olla vähän reilummin, mutta ehkä huomenna sitten.....


 
Potilas paranee ihan silmissä..... on tuo lääketiede ihmeellistä. Mitä kaikkea onkaan vatsassa korjailtu ja siirretty ja kaikki taas toimii. Nyt potilas saa taas jo juoda vettä ja sai jogurttia aamiaiseksi ja sosekeittoa päivälliseksi..... maistuu kuulema taivaalliselta paaston jälkeen...:))
Eilen potilas pelästytti minut todella. Oli aamulla alkanut oksentamaan ja siitä vatsa kipeytyi...... joutui taas kuvattavaksi, josko vatsassa ei olekkaan kaikki hyvin, mutta onneksi oli!! 
Vatsalihakset kipeytyivät ilmeisesti, kun potilas joutui yökkäämään. Tänään hän sitten olikin jo niin reipas, että teimme kävelylenkin sairaalaassa...... ja ajelimme hissillä..:)  Mieheni on käynyt monessa suuressa leikkauksen ja parantunut aina ihmeen nopeasti, vaikka eihän niitä edellisiä voi tähän juttuun verrata. Kovin mielelläni hänet jo kotiin hakisin, mutta ymmärränhän minä, että ei se onnistu vielä.


Niilokin on ollut hoidossa tyttärini luona. Siellä hänellä on mukavaa peuhata Nipsun kanssa. Joskus on pojilla raisuakin leikkiä.... vuorotellen ollaan selällään, eli antaudutaan. On se mukavaa, kun enolla ja siskon pojalla synkkaa niin hyvin..:))


Huomenna onkin sitten jo torstai ja kohta on viikko taas mennyt..... ja kunnon kevät on viikkoa lähempänä....
Pidetään lähimmäisistämme huolta ja nautitaan elämästä........ elämä on niin ihanaa....<3


10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Viime viikon hyvien uutisten jälkeen myrskytkin tuntuvat mahtavilta! Elämää katselee sellaisten lasien läpi, ettei ikinä ennen.
Jokainen päivä tuo lähemmäksi hetkeä, jolloin saat rakkaasi kotiin. Odottavan aika on pitkä ~niin hyvässä, kuin epätiedossa. Nyt odotat vain hyvää.
Meillä on lapset koirulin kanssa mökillä vielä yhden yön. Nautin olostani rakkaani kanssa tässä ihanassa hiljaisuudessa ja rauhassa. Koirulin olo vaan vähän huolestuttaa. Nielutulehdus on jo toivottavasti voitettu. Samaan aikaan osuneet juoksut ovat vaan saaneet elämän sekaisin. Ruoka ei maita ja taitaa vatsahapot myllertää. Toivottavasti siihen(kin) saadut lääkkeet tepsivät ja kyse on vain närästyksestä.

Voi hyvin!

Mökö

Tuula kirjoitti...

Mukavaa että potilas toipuu vauhdilla. Varmasti on vatsa ollut kovilla oksentamisesta kun se kipeytyy vaikkei ole leikattukaan. Hyvä että kaikki oli kunnossa ♥

-T kirjoitti...

Toipumistervehdykseni lähetän myös! Rinnalla kulkijan osa on sinulla tärkeä, tukena miehellesi. Tähän naisten päivän viikkoon sinulle toivon kovasti voimia ja turvallista mieltä, lohdullisia hetkiä!
Olet sisukas nainen!!

Kirsi kirjoitti...

Hienoa kuulla,että toipuminen on sujunut hyvin,rauhallista mieltä ja leppoisaa loppuviikkoa sinulle=)

Lovviisa kirjoitti...

Sinulla siellä mukavia uutisia ja pirteä mieli auttaa miestäsi varmasti nopeassa toipumisessa. Kivvaa loppuviikkoa teille sinne:)

Irmastiina kirjoitti...

Kyllä täällä ollaan melkein pilvissä, niin hyvältä tuntuu. Tänään leikkava lääkäri olikin luvannut, että mies pääsee kotiin viikonloppuna!!!
Tyttärelle, kun asiasta soitin, hän sanoi, että "kyllä isä on ihmeellinen parantuja". Niin ja niin kauan piti olla sairaalassakin, mutta eipä vaan ole..

pitsienkeli kirjoitti...

Kevättä on ilmassa ja sekös ihanaa!
Kiva kuulla hyviä uutisia sieltäpäin:)
Mukavaa viikonloppua:))))

Marge kirjoitti...

Ihanaa, että saat miehesi takaisin kotiin!!<3
Toivo, että parantuminen jatkuu hyvää vauhtia!!
Sinulle voimia!<3
Lämmin halaus viikonloppuunne!<3

Irmastiina kirjoitti...

Kiitos teille! Hain mieheni eilen perjantaina kotiin!!!!

seijastiina kirjoitti...

Mukava kuulla hyviä uutisia irmastiina, kiitos luojan ♥
Ihana on katsella telmiviä koiria ja kyllä, se elämä on ihanaa ♥♥