lauantai 4. joulukuuta 2010

Arvoitus

Piti järjästää teille tälläinen  pieni joulunalus arvoitus... tästä ei kylläkään ole luvassa mitään palkintoa.... ja arvoitus on seuraavanlainen: Mitä tämä kuva esittää???


Ei, en ole rakentanut pihalle lumiukkoa....... enkä kävellyt ulkona, vain villasukat jalassa, minkä jälkeen sukat kyllä näyttäisivät tältä....:)


No, sehän on Niilo ja Niilon jalka... oli Niilon koko masunaluinen pyöreitä lumipalluroita täynnä tämän päiväisen lenkin jälkeen.
Kyllä oltiin molemmat poikki, kun palasimme lenkiltä. Olimme kahlanneet lumessa ja vaikka Niilo rakastaa hautautua lumeen ja hyppiä ja pomppi lumessa, niin kyllä oli poika poikki, kun päästiin kotiin.


Olin taas tänään vähän ostoksilla. Täällä Kaarinassa lopettaa Euromarket ja siellä myydään nyt ihan "ilmaiseksi" kaikki pois. Ostin esimerkiksi tälläisiä metalisia sydämiä ja sitten sellaisia metallisia lumihiutaleita joissa on "timantteja".
Maksoivat euron kappale ja siitä sai vielä 20% alennusta. Eli ilmaisia.... nyt pitää vaan katsoa mihin niitä laittaisi. Keittiön ikkunalla roikkuu jo kolme sydäntä ja luulenpa, että muillekin paikka löytyy.. on tämä ihanaa tämä joulunalus aika...

Nyt taidetaan ottaa illaksi... isäntä tuossa lämmittää glögiä... nautitaan sitä ja vietetään mukavaa lauantai-iltaa... takkakin jo niin mukavasti lämmittää.
Hyvää ja rauhallista lauantaita teille kaikille...<3

10 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Ihania ostoksia lopetusmyynneistä saakin :) paikka niille löytyy aikanaan :)
Mukavaa lauantai-iltaa sinne!
tuksu

JaanaElina kirjoitti...

Voi Niiloa.Tuo on kurjaa.

Meidän koiralla piti aina lämpimällä vedellä sulatella pois noita lumipaakkuja.

Halvalla on mukva saada,tuntuu tosiaan että saa ilmaiseksi.

Tunnelmallista adventtisunnuntaita.

Tuula kirjoitti...

Ihana Niilo ♥ Kaikki kannattaa ostaa jotka "ilmaiseksi" saa, koskaan ei tiedä missä niitä tarvii. Juuri tuon vuoksi minulla on paikat täynnä kaikenlaisia tavaroita, kyllähä ne paikkansa aikanaan löytää :)

Irmastiina kirjoitti...

Kiitos taas kommenteista... Niin Niilonkin lumipallurat sulatetaan joko lämpimällä vedekkä tai föönillä. Föönillä kuivatuksesta hän oikein nauttii...) Ja olen Tuulan kanssa samaa mieltä, että kun halvalla saa, niin pitäähän ne korjata pois..:)

Irmastiina kirjoitti...

Ja taas tuli kirjoitusvirhe... siis lämpimällä vedellä niitä palluroita sulatellaan. Mulla, kun on aina sellainen vauhti, kun tänne kirjoitan, niin aina mukaan pullahtaa noita painovirhe paholaisia..:)

Pakkasakka kirjoitti...

Voi Niilon lumipalluroita - eipä niitä oikein kunnolla kyllä erota :) Niilolla on kuvassa niin pirteä katse, että taisi olla mukavaa.
Meillä koissulit ei siedä kovaa pakkasta yhtään, vaan tassut nousee hyvin äkkiä ja se on takaisin kohti kotia meno. Bokserin karva on niin lyhyttä, ettei ne paljon siedäkään. Taidanpa vielä lukaista vanhemmat postauksesi, sillä muutama on tainnut jäädä väliin. Hyvää 2. adventtia!

Marge kirjoitti...

Voi Niiloa! On niiiiin lutunen!:)
Sait kyllä suorastaan ilmaiseksi nuo ihanuudet;)
Oikein hyvää itsenäisyyspäivää!:)

Irmastiina kirjoitti...

Niilo leikkisi vaikka kuinka kauan lumessa, mutta pakko viedä välillä sisälle, kun pikku tassut ovat ihan kylmät... on Niilolla tossukin, mutta kun ei tykkää niistä..
Olen samaa mieltä, että imaiseksi sain ja nuo sydämet ovat kivan isoja ja meinaan jättää ainakin yhden vielä joulun jälkeenkin ikkunaan, kun eivät ole niin jouluisia..
Hyvää itsenäisyyspäivää teille kaikille!!

Onna kirjoitti...

Voi kiitos :) Mielelläni tulen uudestaan!

Pau kirjoitti...

Voi hyvät hypylät, tuollaiset lumipalloset eivät ole enää mukavat:/ Kiva blogi sinulla!