perjantai 3. joulukuuta 2010

joululahjoja ja muuta mukavaa

Olimme tänään taas jouluostoksilla ja nyt pitäsi suurinpiirtein kaikki olla ostettu. Mitään hirveitä määriä ei enää osteta, kun lapsukaiset ovat jo niin isoja. Ostetaan vaan kaikkea tarpeellista.
Nykyisin joulut ovat ihania ja rauhallisia, mutta pitää kyllä myöntää, että silloin, kun pojat olivat pieniä joulut olivat mahtavia.
Mikään ei voita sitä tunnetta ja tunnelmaa, kun ensin odotetaan malttamattomana, että milloin se pukki oikein tulee. Juostaan ikkunassa kurkistamassa, josko punanuttu näkyisi ja sitä riemua ja jännitystä, kun pukki tonttuineen ja lahjasäkkeineen vihdoin tulee. Silmät loistaen lauletaan pukille ja arkaillen käydään ottamassa lahjat vastaan ja kun pukki on lähtenyt, niin sitten se riemu vasta alkoikin..:)


Jotain jouluista tietysti tarttui mukaan. Tälläinen kaunis puinen sydän ja pari jouluista koristetta. Pitää vielä vaan keksiä mihin ne laitan.Niin ja tulihan mukaan, myös pari tuoksupussia. Olen ostanut näitä ennenkin ja näissä ei ole liian voimakas tuoksu.... laitan sisällön kangaspusseihin ja ripustan ne esim. vessaan... ja kyllä tuoksuu hyvälle...:)


Sunnuntaina sitten juhlitaan itsenäisyyttä... ja illalla mennään linnan juhliin... no television välityksellä vain...

Kiitos taas teille kaikille ihaNaisille, jotka jaksatte käydä luonani kylässä. Oikein hyvää viikonloppua teille ja
rauhaisaa joulun odotusta!

5 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Ihania juttuja :) Mukavaa on aina käydä katsomassa, mitä toiset puuhailevat.
Mukavaa viikonlopun alkua sinne
tuksu

Sanna-Mari kirjoitti...

Joululahjaostoshommia tänään illalla täälläkin. Alkaa oleen pulkassa...paitsi ei paketoitu. Kukahan sen tekis...pakkaamattomien vuori on melkonen.
Tosi hienot noi roikkuvat koristeet.
Mukavaa viikonloppua! :)

JaanaElina kirjoitti...

Täällä on vielä lahjat ostamatta.Tosin ollaan sovittu ettei ostella lahjoja,mutta kyllä minä lapsille jotain pientä tarepeellista ostan kuitenkin.Ja miehen vanhemmille.

Ihania koristeita ostit.

Nuo tuoksupussit kuulostaa ihanalta,mistä niitä löytää.

Mukavaa ja tunnelmallista viikonloppua.

Irmastiina kirjoitti...

Kiitos, kun kävitte taas visiitillä!!!
JaanaElina olen ostanut noita tuoksupusseja aina tuolta Masku Koti nimisestä kaupasta, mutta kyllä niitä varmaan muualtakin saa..
tunnelmallista viikonloppua myös teille!

Sirkka kirjoitti...

Sinulla jo ostokset tehty, hyvä niin aikaa on siten enemmin kaikkeen muuhun jouluiseen.
Puinen sydän on kaunis, kuin samoin kauniit koristeesi, kyllä sinä niille paikat löydät, minäkin täällä pähkäilen näiden koristeitteni kanssa tekisi mieleni ripusta sinne sun tänne, mutta sitten aattelen maltti on valttia.
Tuoksupussukat tuoksuvat antaen hyvää mieltä..
Heip ja hyvää iltaa!