sunnuntai 12. joulukuuta 2010

isäntä uudelle vuosikymmenelle.....

No niin, juhlat on juhlittu ja isäntä saatettu uudelle vuosikymmenelle.... 


Juhlat menivät hyvin ja äänekkästi, kuten karjalaisten juhlat yleensäkin....:)
Pöytäkukkien kanssa kävi niin, että kun ei ostettu tarpeeksi ajoissa, saatiin tyytyä aikas nuppuisiin kukkiin, mutta kauniit olivat silti.


Kaksijalkaisten vieraiden lisäksi oli  kaksi Niilon nelijalkaista kaveria..... arvaatte varmaan, että menoa piisasi. Tässä meidän suvun nuorin...... hänen nimensä on Mini ja hän on coton de tulear... hänen laumansa on  siskoni perhe, eikö ole soma nallukka..... hänen kaksi isoaveljeä oli jätetty vahtimaan kotia.


Tässä kuvassa äitini pitää minua kädestä.... äidin ihanat, sairauden runtelemat ja paljon elämää nähneet kädet...<3


Ja tässä meidän kolmen äidin kädet, tyttäreni, minun ja äitini....<3


.... ja kun "vieraat" olivat lähteneet ja vain oma perhe paikalla, nuorinta tyttärenpoikaa (15v.) alkoi väsyttää ja mikäs se mukavampi paikka painaa päänsä, kun oman äidin syli.


Ovat nuo tyttärenpojat  ihania.... meillä halitaan ja suukotellaan, vaikka pojat ovatkin jo isoja miehiä... osaavat antaa ja vastaanottaa hellyyttä, mikä ei aina tuon ikäisiltä pojilta onnistu.
Taitaa olla niin, että jokaisen iso-vanhemman mielestä, ne omat lapsenlapset ovat maailman parhaita...:):)

Arvatkaapa miten mulle kävi.... sankari sai kauniita valkoisia ruusuja, jotka laitoin maljakkoon. Illalla vielä katselin niitä tuolla olohuoneen pöydällä ja ajatteli, että taidan laittaa se kuivumaan... no laitan ne huomenna..... aamulla, eilinen sankari meni olohuoneeseen ja sanoi, että mikäs näille on käynyt, ovatko saaneet kylmää??? ja toi kukat keittiöön.  Kaikki ruusut nuokkuivat kukat alaspäin... ja joko arvatte, mitä oli käynyt... no ette tietenkään... eihän kenellekään tule edes mieleen, että laitoin kukat maljakkoon, mutta en laittanut vettä..:(:(  Voi elämän kevät, ei ollut tarkoitus niitä noin kuivata..... no nyt yritetään, josko ne piristysi tuolla sanomalehden sisälle käärittynä ja kylmässä VEDESSÄ.Tässä vielä pari kuvaa meidän etupihan eilisiltaisesta valaistuksesta...

Kiitos taasen teille visiitillä käyneille..:)

9 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Onnea Isännälle :) Kaunis on asetelma,valkoinen Tulilatva on kaunis Joulun kukka :)
Ihanan tunnelmallinen ja koskettava kuva, kolmen Äidin käsistä ♥

Liisa kirjoitti...

Ihana kuva tuo kolmen äidin kädet yhdessä. Onnea syntymäpäiväkalulle!!

tuksu kirjoitti...

Paljon onnea Isännälle! Kauniita kukkia siellä oli ja toivotaan, että ruusutkin virkistyisivät vielä :)
Minusta nuo elämää nähneet kädet ovat niin kauniit! ja puhuttelevat nuo kolmen sukupolven naisten kädet.
Kiitokset ihanasta postauksesta
tuksu

Sirkka kirjoitti...

Paljon Onnea isännälle ja oli mahtavaa kun sai juhlia rakkaittensa parissa kauniitten kukkien lomassa.. ja kuinka hyvin mielin luin, että Niilollakin oli lisäksi koirakavereita seuranaan ja hän hihkui onnessaan juu kyllä voin kuvitella ja nähdäkin sielujeni silmillä sitä vilinää ja melskettä...meilläkin aina silloin tällöin on koirakavereita ja ....:) tiedät!
oijoijoi tuota Miliä tahtoo ottaa syliin..tule heti tänne meille:) on on aivan kuin pieni nallukukka..tai yksi Rosan koiruleista..:)
Rakkaat kauniit kädet siinä yhdessä...kaunis koskettava kuva.
Hellyyttä ei voi koskaan antaa liikaa ja paras paikkahan se on oman äidin syli.
Teillä on kaunis lumen valtaama piha kauniine jouluvaloineen ja lyhtyineen kyllä oli ihastuttavaa astella rakkaittesi teille, jossa heidät otettiin vastaan sylin täydeltä tunnelmaa, kauniit ovat myös ruutuikkunat talossanne.

Mukavaa alkavaa viikkoa ja hyvää vointia.

Irmastiina kirjoitti...

Kiitos, välitän isännelle onnittelut!
Mustakin tuo kuva, meidän kolmen äidin käsistä on ihana... Valitettavasti ruusut suuttuivat niin, että eivät enää päätään nostaneet. Nyt yritän kuivata niitä oikein päin, siis varret ylöspäin, saa nähdä miten käy...:)
Mini ON aivan ihana.. heillä kotonakin pitää kaksi iso-veljeä kuulema kurissa... kova oli ärähtelemään Niilollekin. Sirkalle voin sanoa, että kyllä Mini kiersi sylistä syliin ja yritin tehdä siitä kauppoja siskoni kanssa, mutta ei onnistunut..:)

Sanna-Mari kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut Isännälle! :)

JaanaElina kirjoitti...

Täältäkin onnea isännälle.

Aivan ihania on tuollaiset juhlat jossa sukupolvet ovat yhdessä.Ihana käsikuva.

Kauniita kuvia ulkoa otettu.Jouluista tunnelmaa tulvillaan.

Mini♥,miten ihana.

Oikein mukavaa viikkoa.

pitsienkeli kirjoitti...

Onnea vaan paljon isännälle:)
Ja ihana kuva teidän käsistä siinä niin yhdessä.
Mukavaa viikon jatkoa!

Irmastiina kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne...<3
Isännälle välitetty onnittelut ja ruusujen kuivauskaan ei enää onnistunut...:( no, oikeestaan se on pientä, näin suuressa maailmassa..:)
Hyvää loppuviikkoa teille kaikille!!