tiistai 7. joulukuuta 2010

Mökkeilyä lumen keskellä....

Olimme lauantaina käymäkseltään mökillä tarkastamassa, onko hiirulaiset vallanneet sen, mutta ei näkynyt hiiriä, eikä edes hiiren papanoita eli kaikki hyvin.
Siellä oli niin kaunista... koskematon hanki.... ikkunoissa kuurankukkia... aurinko paistoi ja ihana hiljaisuus. Olisi mieli tehnyt jäädä yöksi, mutta kun emme olleet siihen varautuneet niin emme voineet jäädä.


Niilo oli haltioissaan ja olisi varmasti mielellään myös yöpynyt siellä.... ja arvatkaapa oliko taas lumipalluroita.... no olihan niitä.... onneksi Niilolla on oma, viltillä suojattu matkustuspaikka, takapenkillä....
Pakkaa vaan poika aina tulemaan etupenkille ja jos olemme mieheni kanssa molemmat autossa, niin tulee mun syliin istumaan ja kaula pitkänä seuraa liikennettä. Mieheni siis ajaa, eli ei sentään ajajan syliin tuppaa....
on hänellä sen verran käytöstapoja..:)
Aivan...... tiedän, että poliisi-setä ei tuota matkustustapaa hyvällä katso (olen yrittänyt Niilollekkin selittää) ja että ei ole mitenkään turvallista Niilolle siinä matkustaa. Mutta, kun se on niin kivaa... meistä molemmista, Niilosta ja musta....


Tämä viikko meneekin sitten hurauksessa, kun on päivää "lyhyempi" ja joulu taas viikoa lähempänä... ihanaa.

Kiitos taas teille kaikille visiitillä käyneille, niin uusille, kuin vanhoillekin vierailijoille.. On aina mukavaa, kun joku käy kylässä.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tavat ovat kuin astalla,paras paikka etupenkillä ja vielä kun syliin pääsee,niin hyvä kaikki. kauppaan mentäessä se vahtaa etuikkunasta perään ja samassa,kun kadotaan näkyvistä, alkaa painaa hirveenä äänimerkkiä,mistä löytäneki sen aina,vaikka kuinka menis eri autolla. Pakkasterkuin astan emäntä

Marge kirjoitti...

Niilo, Niilo, suloinen Niilo:)

Kuurankukat, niin kaunista!! Tulee haikea mieli, kun käy mökillä, tiedän..:)

Oikein kivaa viikon jatkoa!:)

Liisa kirjoitti...

Ihanat kuurankukat ikkunoissa!!

JaanaElina kirjoitti...

Hyvä ihme miten ihana on tuo Niilo.Mää taijan tulla sen varastamaan meille.

Meidän pitää kanssa viikonloppuna käydä mökillä.Polttopuita pitää tuoda kaupungiin.Samalla kurkkaus että kaikki on kunnossa.

Mukavaa lyhyttä viikkoa.

tinttarus kirjoitti...

KAuniita kuurankukkia! Luonto ympärillä antaa juuri nyt kaikellaan kauneutta ja pieniä ihmeitä iloksemme! :)suloinen Niilo! Meillä karvakaverimme nauttivat lumessa juoksentelusta ja lumitöitä tehdessä ovat innolla mukana touhussa.
Iloa ja valoa viikkoosi!

Irmastiina kirjoitti...

Kiitos teille kaikille kommenteistanne...
Niilo on kyllä niin tarkoin vartioitu hauvva, että ei häntä niin vaan varasteta..:):)
Oikein ihanaa loppuviikkoa teille kaikille, ihanille naisille...<3

Sanna-Mari kirjoitti...

Kuurankukat on NIIN kauniita!
Hih, Niilo mainion näkönen, lumipallo koko kaveri :)

Sirkka kirjoitti...

Suloinen mökki teillä aivan niinkuin mökin kuuluu ollakin, ihastuttavineen kuurankukkineen..
olisin kyllä teti tiennyt mitä alimpi kuva esittää..niin tutun näköistä, aivankuin Rosallakin,paksut lumikökkäreet jaloissa, no lämmin vesi sulattaa ne hetkessä kotiin päästyämme.
Oi pikkuista Niiloa,,,tule tänne, hi!

seijastiina kirjoitti...

Ihania kuurankukat, voi että ne voi ollakin nättejä ja entäpä Niilo, se on hauska ja ihana lumikoira ♥