perjantai 4. helmikuuta 2011

... ja taas odotetaan.....

Tänään oli sitten aamusta aika peikko-lääkärille. Olemme odottaneet sitä kovin... saataisiinhan vihdoin ja viimein asiaa eteenpäin.... Vajaa tunti, ennen vastaanottoaikaa, sairaalasta soitettiin..... ja taas pitää odotella......nyt maanantaihin. Minä vastasin mieheni puhelimeen, kun hän ei itse päässyt vastaamaan.
Sanoin hoitajalle, että tuntuu, kuin koko ajan vain odoteltaisiin ja odottettaisiin, mutta mitään ei tapahdu.
Olisimme saaneet täksipäiväksi ajan jollekin toiselle lääkärille, mutta hoitaja sanoi, että hänen mielestä kannaattaa odottaa maanantaihin, niin mieheni pääsee omalle lääkärilleen.
Tottahan tuo on, mutta tuntuu niin pahalta......tuntuu, että ei enää kauan jaksa tätä odottelua. Toivotaan, että maanantain jälkeen rattaat viimeinkin alkavat pyöriä......
Kun hoitaja sanoi, että miehen oma lääkäri, tuntui tosi hyvältä..... joku on hoidosta vastuussa. Tarkoitan vastuulla sitä, että hänellä on jo oma hoitava lääkäri..... sekin tuntuu tässä tilanteessa jo hyvältä.... tuntuu, että jotakin on sittenkin jo tapahtunut.Päivällä ollessani Niilon kanssa lenkillä, tuli niin keväinen olo...... aurinko yritti vähän pilkistellä pilvien lomasta ja linnut pitivät konserttia..... ihanat kevään merkit. Muutama tunti lenkin jälkeen alkoi sitten taas kerran satamaan lunta, mutta edelleen linnut pitivät sen päiväistä konserttia...... eli, kyllä tänään oli KEVÄTTÄ ilmassa.

Isäntä lähti päivällä puusouvviin. Peräkärryllä puita kuljettaa. Otamme aina vastaan puuta, kun joku vaan tarjoaa....:))  mehän lämmitämme pääsääntöisesti puilla. Tänäkään talvena patterit, eivät ole olleet lainkaan päällä. Tietysti pesuhuoneessa ja vessassa on lämpö päällä, mutta asuintiloissa ei.
Kyllä kannattaa kaikki kerätä talteen..... johan tuollakin pinolla hetken lämmittää....) ja lisää on tulossa.

Kiitos kommenteistanne... niitä on ilo lukea...:) Oikein rattoisaa perjantai-iltaa teille kaikille..<3

10 kommenttia:

Sirutuuli kirjoitti...

Ehkä se on parempi, että onkin vain yksi hoitava lääkäri. Vaikka tiedän, odottaminen on tuskaa... Ehkäpä se odotus vielä palkitaan.
Mukavasti olette saaneetkin puita vähäksi aikaa :)

JaanaElina kirjoitti...

Vaikka odottaminen on kurjaa,kyllä oma lääkäri on paras.Hyvä että saitte kuitenkin ajan jo maanantaille.

Kyllä puita kannattaa ottaa vastaan,se on kaikki säästöä kotiinpäin.Meillä jo liiterin takaseinä paistaa,toivottavasti riittävät kevään vielä.Ja jostain on sitten haalittava ensi talveksi sinne täytettä.

Ihanat festivokynttilänjalat.

anja kirjoitti...

Hyvä, että saitte lääkärille ajan maanantaiksi. Odottaminen on todella kurjaa. Meillä on niin akuutti lääkärivaje, että reseptien uusiminenkin kestää vähintään kaksi viikkoa. Ja puhelimitse ei pääse läpi terveyskeskukseen jonottamatta.

Meillä on myös kerätty metsästä puuta, isot kasat on takapihalla ja puilla lämmitetään, sähköllä vain silloin, kun olemme pidemmän aikaa pois. Ja varmasti jatkossa myös, sillä sähkön hinta hipoo jo ylärajaansa.
Kauniit festivot sinulla!

Liisa kirjoitti...

Voi tuo odottaminen on tosi kurjaa ja tässä tilanteessa, mikä teillä on, niin se on tosi pitkästyttävää ja raastavaa. Parempi kuitenkin että omalääkäri ottaa vastaan, hän tietää tilanteen parhaiten. ja on tuttu ja turvallinen kun on yksi ja sama hoitava lääkäri. Voimia toivelleen edelleen.

Anonyymi kirjoitti...

No,tuohan harmillista...pian se maanantai toki tulee...
Puulämmitys kuulostaa ihanalta <3

Tuula kirjoitti...

Odottaminen on kurjaa mutta se että pääsee samalle lääkärille on hyvä. Korvani takia kävin 3:n viikon aikana 4:llä lääkärillä, meillä ei kai sellaista omalääkäriä olekkaan kun aina oli eri.
Meillä ei olekkaan pitkään aikaan tarvinnut tehdä puita, liiterissä ja ulkona pinossa on vielä kun ainoastaan sauna lämpiää puilla :) Tuoreen puun tuoksu on ihana ♥

seijastiina kirjoitti...

Odottavan aika on pitkä ja ikävä, mutta onneksi se maanantai on jo ylihuomenna ♥
Toivon ,että saatte hyvää hoitoa.

Kevättä on ilmassa aavistu, vielä ei kuitenkaan ole kuin harnaata ja ankeaa ja ihan talvikuuhan tämä onkin.
Kunnon koivuhalot ne lämmittää kummasti :)

Voimia ja jaksamista viikoloppuun ja iloa ♥♥

maiju kirjoitti...

Voimia toivottelen tulevalle lääkärikäynnille. Sinulla hyvin samanhenkinen blogi kuin minulla. mekin keräämme Männiköllä kaiken liikenevän puun talteen.

Hyvä Mieli kirjoitti...

Voimia Sinulle tulevaan viikkoon. Ja paljon auringonpilkahduksia :)

tuksu kirjoitti...

((((IrmaLiisa)))) halaa lämpimästi.
Voimia sinne. Kurjaa tuo odotus ja saadun ajan lykkäys, mutta aivan varmasti on hyvä, että se oma lääkräri hoitaa asiat.
Ajatuksissa ja rukouksissa olen kanssanne.
tuksu