keskiviikko 23. helmikuuta 2011

minä ja minun käsilaukku...

Nappasin haasteen Pepin blogista Mummun huusholli...... on muuten ihana blogi, käyppä vilkaisemassa, jos ei vielä ole sinulle tuttu.


Haaste on käsilaukkufriikeille ja haasteessa pitää kuvata käsilaukkunsa ja laukun sisältö.
No, minulla sitä sisältöä piisaa...... mieheni on kerran sanonut, kun esittelin uutta laukkuani hänelle (oli taas isompi, kuin edellinen), että seuraavaksi voin ottaa käyttöön matkalaukun ja varmasti sekin hyvin pian kävisi pieneksi.....
Mitähän hän tuolla oikein tarkoitti...... laukussani ei ole mitään turhaa, vaan kaikki on hyvin tarpeellista..:))


Ja tässä on sitten ihana laukkuni...
Ja alla laukun tämänpäiväinen sisältö..... mikä kyllä on jokapäiväinen sisältö. Kuvasta puuttuu minun "pieni" avainnippuni.


Kukkaronikin pullistelee ja pullistelee. Rahaa siinä ei ole, mutta kaikkea muuta, hyvin tarpeellista..... eihän sitä koskaan voi tietää, kun kotoa lähtee, mitä yhtäkkiä voi tarvita...... vai mitä.


Ja sitten minulla on aina mukana tälläinen kansio, joka jo yksin painaa ihana liikkaa saatika sitten, kun kansion sisällä on allakka ja jos mitä tuikki tärkeää paperia...:)  Hyvä, että neppari kiinni pysyy.

Laukkuni painaa ihan hirveästi, mutta urhoollisesti sen jaksan kantaa.... onneksi kuljen työmatkan omalla autolla, niin ei tarvitse pitkiä matkoja laukkua kantaa. Tulisi olakapää kipeäksi.....:)

Napatkaa te nyt tämä haaste ja kuvatkaa laukkunne ja sen sisältö!!

Kiitos taas teille kaikille niin ihanista kommenteista!!  On mukavaa kirjoitella, kun tietää, että te ystävät luette juttujani ja on ihanaa lukea teidän tarinoitanne ja katsella hienoja kuvianne.
Sydämellisesti tervetuloa uudet lukijat.


16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Just sitä perusnaisellista tavaraa :D
Plus kesällä vesipulloa ja muuta...

Kumma muuten, että naisten avainnuput on kuin entisten emäntien, ei ehkä välttämättä yhtä monta avainta, mutta painoa samanverran -kaikenmoisia killuttimia..?

Liisa kirjoitti...

Tää on kiva haaste. Mukava nähdä sinunkin käsilaukun sisälle:)

Elämän Helmiä kirjoitti...

Minäpäs tuli vasta vierailulle ja aloinkin lukijaksesi myös.
Kiva blogi sinulla!
-päivi-

Anonyymi kirjoitti...

Hih...on sinulla mahottomasti tavaraa :D
vai matkalaukkua miehesi ehdottaa =)
Oma käsilaukkuni on pieni,itse neulottu eikä sisällä kuin pienen kukkaron =)

päivi kirjoitti...

Kiva postaus!
yöterkut ystävälle<3
lämmöllä
Päivi

maiju kirjoitti...

Samoja tavaroita minullakin tuntuu olevan omassa käsilaukussani. Laukkuni vaihtelevat hyvin paljon vuodenaikojen mukaan. Nyt on musta, kohta muuytuu vaalean ruskeaksi.

Kiva kun kävit kommentoimassa Luomua pöydällesi, mutta sitten se teksti hävisi jonnekkin. Mutta kerkesin lukea, että samoilla ajatuksilla ollaan.

tuksu kirjoitti...

Hauska haaste! perästä kuuluu *nauraa*
tuksu

seijastiina kirjoitti...

Tää oli kiva haaste, minulla oli tämä myös joskus esillä, pitääkin katsoa ja etsiä kun en muista millä tunnisteella oli.
Tuttuja kamoja :)

Markka kirjoitti...

Mies on oikeassa, ei niin isoa käsilaukkua, etteikö se kohta olisi pullolaan tavaraa. Minä olen ajatellut jo sellaista pyörillä vedettävää, jos joku keksisi siihen muun kuin ruutukuosin :D.

Irmastiina kirjoitti...

Aivan, tavaraa löytyy... niinhän se pakkaa meillä naisilla olemaan ja jokapaikassa laukku mukana... no ei nyt silloin, kun Niiloa ulkoilutan...:))
Tuo Markan idea, pyörillä vedettävästä "käsilaukusta" tuntuu hienolat.
Siinä olisi naapureilla ihmettelemistä, kun rouva ulos lähtisi.. :))

Sirkka kirjoitti...

Kyllä vaan mitä isompi laukku sitä enmpi tavaraa mahtuu ja toki kaikki on tarpeellisia.

Tulipa mieleeni kun kerran kentällä en meinannut päästä Suomen puolelle, kun piippasi eikä ollut muuten ensimmäinen kerta,..no mutta käsilaukku pöydälle ja Italialainen tarkastaja kävi punasen kuumana kun tavaraa tuli valtava kasa ja ei mitään viittaavaa piipin aiheuttamaan ei löytynyt, kunnes syy löytyi..sittenkin oli jäänyt pieni metallinen kynsiviila, hiukan vuoren alle..johon mies miten ihmeessä saat mahtumaan noin paljon tavaraa noin pieneen laukkuun!:D Olin itsekkin punaisen nolona:)

Pusuja haleja ja sylintäydeltä rakkautta!

Irmastiina kirjoitti...

Minulla ei ole piipannut, mutta kasvojenpuhditumaito ja -vesi kyllä on viety.... mikä oli kyllä ihan oma moka. Olivat liian suuret. Mieheni sitävastoin piippaa aina, hänellä on molemmissa lonkissa keinonivelet ja vaikka on lääkäriltä lappu, niin yleensä kyllä joutuu isompaan syyniin..:))

seijastiina kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua Irmastiina :)

Irmastiina kirjoitti...

Voi kiitos Seijastiina... samoin sinulle!!

Laura S kirjoitti...

Hihi, eikö sinulla ollut enemmän tavaraa laukussasi?? Aloin heti miettiä omaa laukkuani, se roikkuu eteisessä ja on kylmästä niin jäykkä (ei ole nahkaa) että sitä saa oikein taivutella auki. Sisältö on..hyvin sekava..sitäpaitsi minä olen keksinyt missä niitä mustia aukkoja on - no siellä minun laukussani, sinne häviää joskus kuukausiksikin tavaraa..eikä ole edes iso laukku! Luin nyt vasta monta postaustasi, onnea hääpäivänä, ja olipa ihana kuulla että miehesi tilanne on hieman helpottanut! Paljon lämpimiä ajatuksia ja voimia teille, onpa hienoa että sinä olet miehesi tukena! Mukavaa viikonloppua!

piitis kirjoitti...

Kyllä se on meidän naisten saavutus saada käsveskaan mahtumaan kaikki tarpeellinen ja vähemmän tarpeellinen.
Pyydän joskus miestäni pitelemään laukkuani ja hänen kysymys on: kiviäkö kanniskelet?...hmmm...joskus niitäkin olen matkoilta veskassani raahannut:))

Mukavaa viikonloppua!

^_^Piitis