torstai 10. helmikuuta 2011

... kaksi tärkeää päivää... 12.2. ja 14.2.

Yksi päivä ja sitten on  tyttäreni ja miehensä suuri päivä... Lauantaina 12.2. klo 15.30 he vannovat toisilleen ikuista rakkautta.<3

Miten sitä onnistuukaan vuodattamaan vain muutaman hienostuneen kyyneleen, ettei ala itkemään vuolaasti.... mikä minulta kyllä onnistuu... olen meinaan sellainen tunteella eläjä, että... ..:))
Olemme heidän rakkaudestaan todella onnellisia ja toivotamme heillä paljon, paljon onnea yhteiselle taipaleelle.Mieheni oli tänään siinä viimeisessä kokeessa, joka sitten näyttää, mitä hoitoja hän alkaa ensimmäiseksi saamaan.....leikkaus vai solusalpaajat. Ihanaa, että nyt asiat tapahtuvat vinhaa vauhtia ja odottelu on loppu. Maananataina saa sitten tuloksista tiedon, siihen asti on vielä jännitettävä.

Maanantai on muutenkin suuri päivä..... on ystävänpäivä, mutta ei sekään vielä tee päivästä niin suurta, vaan suureksi sen tekee se, että on mieheni ja minun  hääpäivä..... pitkän taipaleen olemme mekin yhdessä saaneet taivaltaa. Taipaleen, johon on mahtunut niin iloa, kuin suruakin. Enemmän iloa.... surut ovat olleet luopumisia... suruja, joita elämä tuo vääjäämättä jokaiselle joskus tullessaan..Laitatin tänään itselleni tälläiset ihanuudet. Kauan niitä olen miettinyt ja miettinyt ja nyt sitten ajattelin, että pitäähän äidin/anopin olla häissä hieno sormenpäitään myöten...:)). Omat kynteni ovat aika helposti katkeilevat, mutta toisaalta en kyllä pidä kovin pitkistä kynsistä. Nämä eivät ole pitkät ja kovin ovat somat... voi, että tykkään..... Saas nähdä, jaksanko tämän jälkeen käydä säännöllisesti laitattamassa ja huollattamassa näitä.

Ja, kun reissulta kotiuduttiin oli posti tuonut paketin Kouvolasta. Olin ihmeissäni, että mitäs paketti sieltä nyt tuli. Ja voi, siellä oli enoltani ja hänen vaimoltaan ystävänpäivä tervehdys....


ja tälläinen hieno kipukoukku... tälle tulee käyttöä, on sen verran hartiat jumissa, aina työpäivän jälkeen.

Kiitos Martti ja Eira!!


Meiltä jäi ystävänpäiväkortit, tänä vuonna lähettämättä.  En yksinkertaisesti ole edes niitä ajatellut, vaikka kaupoissa niitä olenkin nähnyt.
Mutta ystävät kalliit, tämä ei tarkoita sitä, ettenkö olisi teitä halunnut kortilla muistaa. On vaan ollut niin paljon muita asioita mielessä.

Eivätkä tämän päivän yllätykset tähän vielä loppuneet. Minulla on ollut, kuin joulu konsanaan. Posti oli tuonut pakettikortin ja paketissa oli ihana vanha suuolasalkkari.....


Kiitos Karita, pidän tästä kovasti. Vielä paikka vähän hakusessa, mutta kyllä sille oiva paikka ihan varmasti löytyy.

Kiitos taas teille ihaNaiset vieteistänne ja muuten vaan, blogissani piipahtaneille!

12 kommenttia:

Hyvä Mieli kirjoitti...

Kiva, että päivääsi on sisältynyt monta mukavaa hetkeä. Ja toivon häistä muistorikasta ja mukavaa päivää. On ilo katsella läheisten onnea ;)

Liisa kirjoitti...

Onnea ihan tuplasti sinne!! Tyttären häihin ja teidän omaan hääpäivään. Teillä on sitten onnelliset päivät tulossa. Nauttikaa. Ja ei varmasti haittaa vaikka äiti itkee ihan vuolaasti, ne on onnen kyyneleitä.

Voimia myös toivottelen edelleen.Ihanaa kun asiat alkaa rullaamaan ettenpäin.

Sirutuuli kirjoitti...

Onnea toivottelen täältäkin :) Mukavia asioita ja onneksi odottaminen pian loppuu ja asiat selkiytyvät. Pääsette eteenpäin.
Itke vaan, ei se haittaa :)

seijastiina kirjoitti...

Onneksi olkoon tyttärelle ja viettäkää ihana hääpäivä, itkeäkin sopii, se on niin ihanaa ♥

Kauniit kynnet laitatit, okein sievät ja ei liian pitkät :)
Minulla myös repeilee omat kynnet ja on ohuet, joskus laitan itse rakennekynnet, viimeksi silloin uuden vuoden aattona, en kuitenkaan viihtynyt niissä, ja toivoin että ne lähtis pois silloin, aikansa kesti, ja pikkuhiljaa tippuivat.

Mukavia asioita sinäkin olet postissa saanut, kivaa ♥

OIkein iloista viikonloppua häitten merkeissä, älä mieti sitä maanantaita nyt, vaan ole iloinen ♥♥

tuksu kirjoitti...

Oi, kuinka olikaan kaunis ja herkkä postaus! Kyntesi ovat kauniit ja itse ainakin olen niin tyytyväinen samanmoisiin! Kestävät aivan tavallisen aherruksen:)
Onnea sinne ja ENKELEITÄ! Olette rukouksissa mukanani:)
tuksu

Possumamma kirjoitti...

Toivottavasti sun miehelle löydetään sellaiset hoidot, jotka tehoaa.

Musta on tullut äitiytymisen myötä sellainen höppänä, että itkeä vollotan jopa ilostakin;) Vaan sulla on sitten huomenissa todella hyvä syy siihen; viettäkäähän mukavat häät!

Noi kynnet on kauniit, ja luonnollisennäköiset:)

Oijoi tuota suolasalkkaria, ihana!♥ Kuuluu niihin asioihin, joita minäkin olen metsästellyt:))

Yaelian kirjoitti...

Suuri päivä edessänne todellakin;onnittelut sekä nuorelle parille että vanhemmille. Ja toivottavasti miehellesi löytyy se paras mahdollinen hoito!Ovatpa kyntesi nyt nätit!

Irmastiina kirjoitti...

Kiitos viesteistä ystävät!
Meillä on tosiaan huomenna edessä aivan ihana ja jännittävä päivä.
On ihanaa, että tyttäremme on onnellinen...<3

JaanaElina kirjoitti...

Mukavaa kun teille kuuluu hyvää.Ja että miehesi asiatkin lähtevät hoitumaan.

Oikein paljon onnea tyttärellesi hääpäivänä sekä myös sinulle ja miehellesi.Hienoa että tytär on valinnut samaisen ajankohdan häille kuin vanhemmat.

Kauniit kynnet.Itse tykkään eniten juuri tuosta ransakalaisesta manikyyristä.

mummeli kirjoitti...

Miten ihana päivä teillä tänään. Paljomn onnea nuorille ja onnea myös teille, vanhemmille. Ja onnea tulevan oman hääpäivänne johdosta. Elämä on tätä, välillä onnea ja välillä surua, se on elämää.

Tuula kirjoitti...

Onnea Hääparille ja Anopille ja Apelle ♥
Kauniit ja huolitellut kynnet :)
Itke jos itkettää ja vielä vuolaasti jos siltä tuntuu, päivä on Teille kaikille tärkeä, tunteet saa näkyä ♥♥

Olivieno kirjoitti...

Onnellisia päivämääriä teillä helmikuussa, toivottavasti ne lupaavat onnea jatkossakin. Kauniit kynnet! Minullakin on kolme sormusta nimettömässä...