keskiviikko 2. helmikuuta 2011

..vanha belrgonia....

Kiitos ystävät ihanista ja kannustavista viesteistä!!  Tänään on ollutkin vähän parempi päivä....... johtuisikohan siitä, kun on taas neljä vapaata päivää edessä...:)
Ilmasta se ei ainakaan voi johtua.... on meinaan ollut niin harmaa ja sateinen päivä ja auringosta ei ole ollut tietoakaan.
Eritys kiitos Vaahteranmäen Emännälle tarjouksesta tuohon fonttiasiaan, mutta löysin, kuin löysinkin sen, mistä niitä voi muutella. Mukava huomata, että täällä blogi-maailmassa pelaa hyvin tuo "naapuriapu"...:)

Kertokaa nyt hyvät ihmiset, joko pelargoniassani pitäsi jotain vihreää näkyä, vai onko jo toivoton tapaus.... vai olenko liian hättäinen... (taas).....sisällä ollut noin kaksiviikkoa ja pelkä ranka törröttää..:(

Juu, ja viimekesäiset männynneulasetkin näkyvät olevan vielä purkissa tallessa... no, ne eivät ainakaan ala enää kasvamaan....:)


Onneksi orkidea sentään jatkaa kukkimistaan... tämä on se, jonka pelastin roskikselta..... nämä kolme kukkaa siihen vain tuli, mutta ahkerasti on jaksanut kukkia jo ennen joulua aloitti.

Luin tuossa Pitsienkeli blogista, että hän meinaa lopettaa kirjoittelun kokonaan. Harmi juttu, mutta katsoin, että hänkin on aloittanut jo 2009 kirjoittelun, niin kaipa sitä tuleekin tunne, että kaikki on jo kerrottu. Tuntuu vaan niin ikävältä, kun itse olen "alalla" uusi ja vasta häneenkin tutustuin ja nyt hän sitten poistuu "näyttämöltä". Mutta, kun hän aikansa on poissa ja lepää tästä kirjoittelusta, niin toivon, että hän tulee takaisin.

Eipä tässä sitten muuta, kuin  toivotan teille kaikille, oikein hyvää loppuviikkoa!
Kirjoitellaan!!

11 kommenttia:

seijastiina kirjoitti...

Minulla on paljon kukkia mutta en osaa auttaa tuossa belargonia asiassa, kun niitä ei ole minulla.
Ihanasti kukki löytämäsi orkidea, kiitollisena kun sen pelastit roskista ♥
Niin se vaan aika joskus tulee täyteen blogeja loppuu, varsinkin kun kesä koittaa ja ensin kevät, ei enää kerkee niin paljon monikaan koneelle, itsekin ajattelen monesti, että pitäskö lopettaa pääblogini, keväällä on ulkotöitä mökillä, että ainakin vähin jää bloggaaminen.

Mutta iloista päivää sinulle Irmastiina ♥

Liisa kirjoitti...

Minua neuvottiin katsomaan muutama viikko pelakuuta jos sieltä jotain vihreää ilmaantuisi. MInä otin jo viikko sitten sisälle ja vaihdoin mullat, olen kastellut, odotan josko kohta elämää näkyisi.

Ymmärrän kyllä hyvin että tuntuu että blogin lopetus on paikallaan, its eole bloggailllut kohta 4 vuotta, ensin 3 vuotta vuodatuksen puolella ja sitten siirryin tänne bloggeriin, jotekin tuntuu että kaikkion sanottu ja näytetty, ei viitsis samoja juttuja kuvata ja kertoilla. Minullakin mietinnässä jatkanko harvemmin vai lopetanko kokonaan, saa nähdä.
Ehkä bloggaan harvemmin.

ILoista päivää sulle.

Markka kirjoitti...

Moikka. Minulla on parikymmentä pelakuuta, kaikissa on vihreää läpi talven. Jos ei lämmöstä ja kastelemisesta huolimatta melko pian ala vihertämään, saattaapi peli olla menetetty.
Joskus tulee blogiväsymys vääjäämättä. Tauko on silloin ihan paikallaan. Jotkut kirjoittelevat kynällä me kirjoitellaan koneella päiväkirjaamme. Aina ei tarvitse ollakaan mitään ihmeellistä kerrottavaa, ei kellään aina ole, sitä tavallista elämänmenoa vaan. Silti ollaan ystäviä, mikä on tärkeä asia. Tämä on tietysti vapaaehtoista, eli ei mitään pakkopullaa tietenkään. Minusta tämä on mukavaa, kun live-ystäviä ei ole montaa niin täällä on paljon :)
Sitäpaitsi blogiystävätapaamisenkin voi järjestää! Mukavata torstai-päivää sinne.

tinttarus kirjoitti...

MInä olen niin kehno multasormi, että ostan kiltisti joka vuosi uudet pelargoniat. Ehläpä voisi yrittää jatkossa niitä pitää hengissä talvenkin yli.
Bloggaamisesta. Sama tunne toisinaan minullakin, että en osaa mitään uutta sanoa. Toisaalta eipä tänne aina tarvitse uutta löytääkään. Omaani haluan pitää ihan itsenikin takia. LAitan sydämelleni laskettuja asioita sanoiksi. Mieltäni lämmittää aina kovasti, kun sinäkin ihana, jätät kommentin käynnistäsi. Kiitos! On surullista, että tutuksi tullut blogiystävä päättää lopettaa. Toivotaan, että hetken tauko tuo hänet takasin. Niin on käynyt muillekin!
Ihana orkidea!
Meillä hiljalleen elämä tasaantuu ja murhe muuntuu kultaisiksi muistoiksi. Silti itku tulee joka päivä varmasti vielä pitkään. Ikävä on kova. No, nyt pukkaavat kyyneleet taas päästä esiin, joten kipaisen eteenpäin...
Iloa ja siunausta päivääsi!

JaanaElina kirjoitti...

Heippa

Kiva uusi ilme sinulla täällä.Minulla vaihtuu blogin ilme nyt jatkuvasti,kun innostuin kokeilemaan eri malleja ja värejä.En oikein osaa päättää mikä olisi kiva.Kaikki on.

Mä kokeilin eka talvea pelakuita talvettaa.Kävin niitä viikonlopulla kurkkimassa ja kuivat lehdet ottamassa pois.Aika vihreitä ne on olleet koko talven ja yksi kukkiikin.Pitää varmaan kohta nostella sisälle.
Olen kyllä ymmärtänyt että ihan kuivistakin lähtee vielä kasvu kevään mittaan.Joten oottele vielä jos ne vaikka piristyy.

Tämä bloggailu on kivaa,mutta vie paljon aikaa ja aina se on jostain muusta tekemisestä pois.
Itselläkin tulee välillä tunne,ettei ole mitään uutta kerrottavaa tai näytettävää.Nyt kun ei ehdi käsitöitäkään tekemään niin paljoa.Mutta kai se on niin kuten Markka tuossa sanoi,ettei aina tarvitse ollakaan niin asiaa.Ihania ystäviä täältä on saanut ja tuntuu kurjalta kun joku lopettaa.

Voimia sinulle toivottelen.Jos olisit tuossa vieressä antaisin kunnon halauksen.

Mukavaa loppuviikkoa.

seijastiina kirjoitti...

Irmastiina,vastaan kysymykseesi, kyllä perhoset voi talvehtia pöntöissä, jotka on tehty niitä varten, ettei sinne pääse lintu esimerkiksi, ja suojaahan se niitä sateeltakin.
Itse olen myös ajatellut sellaisen mökin ainakin yhden perustaa, ja kokeilla.
Ja se perhosbaari on myös oiva keksintö, kokeile ♥

Irmastiina kirjoitti...

Seijastiina, kiitos vastauksestasi. Ensikesänä piitää sitten ostaa sellainen mökki perhosille.

Liisa, minä en ole vielä multaa vaihtanut... pidetään peukkuja, että saamme ne vielä kasvamaan..:)

Markka ja JaanaElina, minä leikkasin jo syksyllä kaikki vihreät pois ja kukka oli talvehtimassa maakellarissa.

Tinttarus, no enhän minäkään mikään multasormi ole, mutta ajattelin katsoa, saanko talvehtimaan tuon yhden. Minäkin kirjoittelen kynällä päiväkirjaa, olen koko ikäni kirjoitellut, muutamaa pitempää taukoa lukuunottamatta. En kylläkään joka ilta kirjoita, mutta aina joskus. Voimia teidän perheelle.

Tuula kirjoitti...

Aika elottoman näköinen on Pelakuu, mutta eihän sitä tiedä vaikka jostain kohtaa vihreää tulisi :) Kyllähän tämä blogin pito on aikaa vievää hommaa mutta ei täältä osaa poiskaan olla :)Viikolla töiden jälkeen kun tulee käymään koneella niin kummasti piristyy, ihana lukea muiden tekemisiä ja kuulumisia ♥ Postaukset harvenevat pakostakin kun aika ei riitä, mutta aina sen verran riittää että käy piipahtamassa blogeissa ♥

Irmastiina kirjoitti...

Tuula, olen samaa mieltä tuosta pelakuusta.... mutta katsotaan nyt vielä, josko heräisi henkiin...))
En osaa minäkään pois täältä olla ja minusta on tosi mukavaa käydä kurkistamassa, mitä toisille kuuluu..:)

Anonyymi kirjoitti...

Voi sinuu <3 Kiva kun onnistui fontin vaihto =)
Muistin,että teillä olisi ollut lääkäri tänään,kuulumisia tulin katsomaan.
En oikein tiedä tuosta kukkasesta...josko se siitä lähtisi vihreää tulemaan...
Haleja sinulle.

pitsienkeli kirjoitti...

Kiitos sinulle ja täällä taas:))
Tapaillaan ja mukavaa viikon jatkoa:))