lauantai 19. helmikuuta 2011

... kevättä kohti......

                                       

Tässä kuva, jonka nappasin kännykällä yhtenä päivänä tällä viikolla, ollessani Niilon kanssa lenkillä.  Maailma oli jotenkin hyvin aavemainen...... utuinen... aurinko paistoi pilviharson takana... oli hiljaista....  tuli hyvin epätodellinen olo.....

                                                        

Tänään, kun olimme päivällä ulkona oli tosi kaunista... aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta..... oli aivan tyyni....nostin kasvoni aurinkoa kohti ja voi miten se jo lämmitti......  kävelimme meren jäällä ja otin taas kännykkäkuvan...... oli niin kirkasta, että en yhtään nähnyt tarkentaa kuvaa ja tälläinen siitä tuli. Tarkkaavainen katsoja jo huomaakin kuvan alalaidassa lenkkikaverini, josta olin kuvaa ottamassa.....:))


Kyllä, siinähän pilkottaa Niilon karvinen päälaki..... oli joku muukin kävellyt jäällä jo meitä ennen.... askelista päätellen.

Ja nyt illalla, kun olimme lenkillä, oli aivan ihana auringonlaksu.... taivaanranta ihan punainen... eikös se tiedä taas kylmää yötä...... kyllä Suomen luoto on kaunista ja voi miten rakastan eri vuodenaikoja....... nyt voi jo päivisin tuntea, miten kevät tekee tuloaan....


Nuo putkikasat olisivat saaneet jäädä kuvasta pois, ovat jotakin viemästöröinti putkia, mutta aurinko laski niin vauhdikkaasti, että jos olisin parempaa kuvauspaikka katsellut, olisi kuva jäänyt ottamatta.

Öisin pakkanen on kivunnut tuonne -28 asteeseen ja vähän ylikin, mutta päivällä aurinko jo lämmittää mukavasti. Nytkin jo taas -19 astetta, mutta kyllä se siitä talttuu, pikku hiljaa......Nautitaan nyt tästä ajasta...:)

Kiitos kaikille viesteistänne ja kiitos myös teille, jotka vain piipahdatte visiitillä...
Oikein leppoisaa lauantai-iltaa teille kaikille!!!

15 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Kaunita kuvia! pakkasen helpottamista odotan nminäkin täällä, sillä astma ei salli ulkoilla näillä keleillä :(
Mukavaa viinlopun jatkoa sinne
tuksu

JaanaElina kirjoitti...

Ihania auringonpaisteisia päiviä nyt on ollut.Ja kirkkaita,aurinkolasit alkaa olla ajankohtaiset.Ajelin eilen autolla kaupalle,lumi heijasti auringonsäteet niin ettei meinannut nähdä ajaa.
Ja aurinko tosiaan lämmittää päivisin.

Täällä oli aamulla 35 astetta,mutta äsken mittari näytti 21 astetta.Samoissa lukemissa ollaan menty jo useampi päivä.Kesällä ei passaa yhtään valittaa jos on hellettä.

Niiloa ei taida pakkanen haitata.Mukavaa varmaan lenkille lähteä.

Mukavaa viikonlopun jatkoa.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä auringonpaisteesta nauttii pitkän pimeän ajan jälkeen =)
Meillä mittari on näytellyt vaihtelevia lukemia 35:stä 21 asteeseen,tänään on ollut tuota pienempää lukemaa mutta kaunis talvi on ollut <3
Niilon pää sieltä kivasti pilkistää =)
Me viihdytään myös jäällä =)

Anonyymi kirjoitti...

Meinasin laittaa henkilökohtaista postia, mutta rohkeus petti.
Tänään tänne tieni löysin ja Peikko kosketti ja pysäytti. Meillä oli oma Peikko viime kesänä ja siitä selvittiin. Nyt kummittelee takaraivossa uusi Peikon poikanen, kuopuksellani. Parin viikon päästä lääkärille ja siitä alkaa piinaavaa odotus. Voinko huokaista helpotuksesta?
Lisäksi ihkulainen Niilo sai minut myös näpyttelemään. Tuo marraskuun trimmauskuva oli... nii~in... Ja "ammatti~ihminen"? Meillä on vuoden ikäinen Bischoni. Kasvattaja trimmasi alkuun niin, että olin mukana katsomassa. Sitten tartuin itse saksiin. Pelotti ja hirvitti aluksi, eikä jälki ollut heti kehumisen arvoista. Tokko vieläkään. Kuitenkin koko ajan taidot kehittyy ja tulee uskallusta. Jos mokaa, niin kyllä se karva nopeasti kasvaa. Ja minäkään en halua mitään näyttelytrimmiä!!!

Mökö

seijastiina kirjoitti...

Mukava pikku ulkoiluretki teillä Niilon kanssa :)
Kaunista on, vaikkakin pakkasta piisaa, täällä juuri nyt -28 taas, että tälläistä täälläkin.
Auringonlaskut on upeita, ihaan kuvan sait väreistä.
Jäälle suunnittelin eilen, että jos menisimme, vaan mahtaako tulla mentyä, aina vaan pakkasta, ei hyvä keuhkoille, kun astma minulla puhkesi syksyllä rajun flunssan seurauksena :/
Keuhkokuvausta oottelen.

Kyllä näkyy ihanan Niilon päätä, eikö pieniä käpäliä palella :)

Leppoisaa sunnuntaita Irmastiina ♥

Irmastiina kirjoitti...

Kiitos ystävät viesteistänne.. Ei tosiaankaan kesällä valiteta, jos vähän helle sattuu hellimään..:)) Minä kyllä olen siitä outo ihminen, että pidän talvesta ja pakkasesta, tuulesta ja tuiskusta ja tietysti myös kesästä ja lämmöstä...:)
Ja onneksi Niilo on samaa maata, sitä eivät pakkaset ole haitannut. Toiset koirat eivät suostu pakkasella, kun ihan pakollisen lenkin tekemään, mutta tätä ei meinaa saada sisälle millään..

Hyvä Mökö, siksi se meiliosoite tuossa on, että sinne voi kirjoittaa!
Mikään ei ole niin ikävää, kuin se odotus ja kun yksi etappi on saavutettu, niin taas odotetaan. Se on koettelemus potilaalle, mutta myös perheelle. Välillä tulee tunne, että enää ei jaksa ja sitten tuntee taas huonoa omaatuntoa siitä, että ajattelee omaa jaksamistaan. Toisellahan se vaikeinta on.

pitsienkeli kirjoitti...

Nyt saakin ulkoa kauniita kuvia.Ja aurinko on täälläkin koko viikon paistanut pilvettömältä taivaalta:)Aurinkolasit on kyllä jo tarpeen:)
Toivotaan,jotta keveemmälläkin aurinko paistelee yhtä kauniisti.Mutta kutakin ajallaan.Nautitaan nyt tästä.Eiköhän ne pakkasetkin jo hellitä pian:)
Mukavaa sunnuntai päivää:))

Sirkka kirjoitti...

Rosa kuiskaa minulle... et mene nyt pian Niilolle viemään pusut ja halit..:)
kyllä on kauniit kuvasi ja hetihän huomasin Niilon oikealla...kyllä on hänellä tilaa temmeltää, kun ei toisia näy mailla halmehilla..
itse myöskin otan aina silloin tällöin kännyllä kuvia, mutta sitten ne tahtovat unohtua sinne..kännyyn.
Aurinko antaa paljon voimia ja jaksamista kulkea eteenpäin ja nähdä kaikkea kaunista ympärillään!

Halein ja lämpimin ajatuksin!

Irmastiina kirjoitti...

Tulimme äsken Niilon kanssa lenkiltä ja aurinkoa ei näkynyt... muutama lumihiutale hiljalleen leijui taivaalta.
Niilo pyytää välittämään Rosalle kiitoksen haleista ja pusuista...:))

Liisa kirjoitti...

On kyllä ollut mahtavan kauniit ilmat, mutta tosi kova pakkanen. happihyppelyllä minä vaan tahdon käydä.muuten ei tarkene, ne mun onnettomat varpaani. joskus nuoruudessa palellutin ne, niin eivät kestä enää yhtään pakkasta. huopikkaat tai kuomat pitää olla jo -5 asteessa.

Irmastiina kirjoitti...

Liisa, ikävää, että varpaasi oireilevat pakkasella. Olet varmasti pallellutanut ne tosi pahoin... ikävää..:(

Anonyymi kirjoitti...

Hei, olin viime kesän kuumilla helteillä vaelluksella ja näin siitä unta yhtenä pakkasyönä. Heräsin hymy huulilla ja muistelin tuota ikimuistoista vaellusta hetken, sitten ylös ja vilkaisu pakkasmittariin: -32.4 astetta. Ei edes mittarin lukema saanut untani ja muistojani katoamaan, ja niiden voimalla poljin työmatkani.
On ollut kaunis ja kylmä talvi, toivottavasti kesäkin on kaunis.
Nimi.Kesänlapsi

maiju kirjoitti...

Hei Irmastiina, käy ottaa koppi kiinni Männiköltä. Tunnustus sinulle♥

seijastiina kirjoitti...

Irmastiina, minullakin on sinulle tunnustus,lähellä luontoa blogissani ♥
Käy hakee :)

Irmastiina kirjoitti...

Kesälapsi, siis hui, pyörailitkö 32 asteen pakkasella... nostan hattua kunnioituksesta..:))
Kiitos Maiju ja Seijastiina, tunnustukset haettu ja jo vastattu!