tiistai 26. lokakuuta 2010

callunat ja albumit.

Ostin tänään ulos pari callunaa, tuohon olkkarin ikkunan taakse. Tulee heti niin talvinen olo...:)


En ole ennen ostanutkaan, kuin noita punaisia, kun jostakin joskus kuulin, että ne kestävät kauniimpani ja paremman värisinä talven, mutta tuo hento vihreä oli niin kauniin näköinen, että oli pakko ostaa.

Tässä Amalia-mummolta saamani albumit. Kuluneet ja elämää nähneet.. pitkän taipaleen tehneenä....Tuossa oikeianpuoleisessa valokuvassa istun pappani vierellä penkillä, rusetti ojossa. Takana oikealla seisoo äitini.
Mukaavaa loppuviikkoa teille kaikille ihaNaisille.....

9 kommenttia:

Marge kirjoitti...

Laitoin sinulle juuri edelliseen postaukseen viestiä, kun huomasin sen jälkeen, etä teit jo uuden postauksen;)

Niin suloinen tyttöhän se siellä istuu!:)
Vanhat kuvat ovat minusta IHANIA!

Tiedätkö ostin pari päivää sitten kans vihreän callunan, väri ihastutti minuakin:)

Liisa kirjoitti...

Kauniita on nuo vanhat valokuvat. Minä keräilen niitä.Sulla onkin ihan nostalgiset nuo kun ovat mummosi perua.

tinttarus kirjoitti...

VAnhoissa valokuvissa on koskettavaa tunnelmaa. Minullakin on joitakin, joissa oma Amalia-isomummoni on ja minä sitten ihan pienenä. Nykyään omatkin kuvat ovat vain tietsikalla. Pitäisi ihan taas ryhdistäytyä ja teettää paperiversioita onnistuneimmista otoksista:)
Lunta edelleen odotellaan....
Tänään aloitimme lasten kanssa joulukorttipajan. Aika kivoja tulee, laitettiin kynttilöille liekit omppupuun lehdistä...
Suloisia syysiltoja!!

JaanaElina kirjoitti...

Vanhat albumit ja valokuvat ovat kauniita.Minullakin on äitini peruja niitä paljon.Isän puolelta ei niinkään.

Mukavaa illanjatkoa.

Tuula kirjoitti...

Aina tulee ostettua perinteisiä värejä, vihreä onkin kauniin hennon vihreä :) Vanhat kuvat ovat ihania, kaikkia kuvissa olevia ei tarvitse edes tuntea, niistä huokuu eletty elämä ♥ Ihmeen hyvin ne säilyvät, säilyyköhän nyky kuvat yhtä hyvin :)

MaMMeli kirjoitti...

Rakastan vanhoja valokuvia, ne on aarteitani <3 Ennen ostin aina kanervia nyt olen ihastunut callunoihin minäkin :)

Irmastiina kirjoitti...

Kiitos ihannista viesteistänne...<3

Musta myös vanhat valokuvat ovat ihania.. Tuossa toisessa albumissa onkin vain sellaisia oikein vanhoja kuvia... ajalta, jolloin olin vain pilkkeenä isäni silmäkulmassa...:)
Pitäsi myös teetättää oikein paperikuvia. Luulempa, että nuo koneella ja levyllä olevat kuvat, eivät säily tuleville polville, kuten nuo vanhat kuvat.

Sirkka kirjoitti...

Callunasi sävyt sopivat hyvin yhteen ja saat ihailla kauneutta ikkunastasi.
Samanlaiset albumit minullakin vanhemmilta saatuja, nykyisin ei tule otettua enää noita paperikuvia, kun kaikki on koneella, minulla pyörii kaikki ottamani tuhannet..hi! kuvani taustakuvana ja ruudunsäästäjänä koneella, joita sitten aina siinä sivussa katselen ja muistelen..niin pitäisikin teettää paperikuvia, jotta säilyisivät eihän sitä koskaan tiedä.
Ai että et tiedä kuinka kauan olen kirjoittanut tätä juttuani nyt tähän ..väliin tuli pari puhelinsoittoa ja poistin just punkin Rosalta tai siis en ole aivan varma oliko punkki vai oliko raappaisut ja rupi siinä,,no joka tapauksessa toivottavasti ei ollut ei ole muuten koskaan vielä ollut.

Hyvää päivänjatkoa sinulle ja Niilolle!

Irmastiina kirjoitti...

Niilo sai kesällä muutaman kerran punkin, kun olimme mökillä. Onneksi ei sairastunut niistä, ajattelin, että ensi kesänä laitetaan kyllä sitä ainetta, jota laitetaan niskaan ja jonka pitäsi pitää punkit loitolla.
Mukavaa Sirkka, että jaksoit kirjoitella, vaikka tulikin keskeytyksiä..:)