tiistai 12. lokakuuta 2010

Ensilumi

Olin ihan kateellinen, kun tänä aamuna  Pitsienkeli blogissa oli aamulla otettu kuva ja maisema oli valkoinen, mutta saatiinhan me täälläkin tänään lunta, sen huomasi, kun oikein tarkkaan katsoi.
Maassa sitä ei kylläkään näkynyt, eli ei ollut niin kaunista, kuin Pitsienkelillä, mutta kyllä ne lumihiutaleita olivat, jotka taivaalta alas leijailivat.. kai sitä sitten voi ensilumeksi sanoa...:)
Toivottavasti saadaan yhtä kaunis talvi, kuin viime talvi oli.
Laitan tähän pari kesäistä kuvaa Niilosta. kuvat otettu Villa Violassa.

7 kommenttia:

JaanaElina kirjoitti...

Voi tuo Niilo.Se oli rakkautta ensi silmäyksellä.

Täällä oli yöllä satanut lunta mutta heti aamulla suli pois.Vähän auton päällä oli rippeitä.
Torstaiksi sitten lupaili tänne suunnalle lunta enemmänkin.
Toivotavasti se on kuitenkin tilapäistä,niin paljon olisi vielä pihahommia tekemättä.

Mukavaa keskiviikkoa.

tuksu kirjoitti...

Mä oon poikkeeva yksilö, kun en tykkää kylmästä talvesta :) Jos olisin varakas, lähtisin taatusti jonnekin lämpimään talven ajaksi.
Vaan kun en ole, niin täällä värjötän ja inhoan, vaikka kieltämättä luminen maisema kaunis on. Pakkanen on keuhkoilleni kauheus :(
Mukavaa viikon jatkoo sinne
tuksu

Irmastiina kirjoitti...

Kiitos viesteitä, ihanaiset naiset...:)

On se Niilo niin ihana... meillä on aina ollut kissoja (mulla jo lapsena) ja en uskonut olevani niin koiraihminen, mutta kun näin Niilon olin myyty.. pieni ihana karvapallo. Aina iloinen hännänheiluttaja. Niilo on sellainen mamin hauva-vauva.
Tuksu on ikävää jos kylmyys aiheuttaa sulle ongelmia. Silloin ei kyllä voi nauttia talvesta ja se suvi,kun on niin lyhyt..

Astalan emäntä kirjoitti...

Pieni lisäys tuohon Niiloon, taidanpa kertoa koko tarinan, vai miten olisi Irmastiina?? :) Niilo on alunperin meidän Nipsun pikkuveli, mutta tämä Irmastiina oli takapenkillä hauvavauvan kanssa kun ajeltiin Lahdesta kotiin, ja kah kummaa, tuo ei sitten päätynytkään meille, vaan Irmastiina dognappasi hänet.. Eli kyllä todellakin rakkautta ensi silmäyksellä! :)

Irmastiina kirjoitti...

Niinhän se taisi mennä..:)
Niilosta tulikin eno eikä veli..:) On se eläinmaailma outo, kun velipojasta voikin tulla eno...:)

tinttarus kirjoitti...

KIpaisin kertomaan kiitoksen visiitistäai ja kauniista sanoistasi. Kiva, että löysit tiesi Riihipirtille. Tervetuloa toistekin!
Suloinen karvakaveri teidän Niilo!! Meillä haukahtelee kaksi isoa karvaturria, pitkäkarvainen saksanpaimenkoira sekä valkoinen paimenkoira. Huiskauttavat häntäänsä sinne ja minun kanssani toivottavat aurinkoisia ajatuksia päivääsi! Lumihiutaleita odotellessa, nautitaan auringon valosta!

Irmastiina kirjoitti...

Kiitos tinttarus viestistä. tulen ihan varmasti käymään sivuillasi toistekkin..