lauantai 23. lokakuuta 2010

Lauantaipuhdetta.

Kiitos taas teille kaikille, jotka olette piipahtaneet sivuillani ja erikoiskiitos teille, jotka olette jättänyt viestejä, niitä on mukava aina lukea.

Tänään oli taas kaunis ja aurinkoinen sää. Lämpöäkin tuollaiset melkein 6 astetta ja vaikka oli aika kova tuuli, niin ei tuntunut lainkaan kylmältä....
Niilon kanssa lenkkeillessä tavattiin yksi pieni Bichon neiti. Neiti oli syntynyt 16.6.2009 ja Niilo on syntynyt 23.6.2009. Eli aika samanikäisiä olivat. Kovin he kuiskuttelivat salaisuuksia toistensa korviin... mitähän lienevät kuiskutelleen...:)

Olin tänään sitten ostamassa niitä sukkalankoja. Miten voikin olla vaikeaa valita mieluisat värit. Päätin sitten ostaa oikein pirteän väristä lankaa, kun yleensä on jotain hillittyä... kas tässä nämä ihanuudet ovat......


Ja olenhan jo jotain saanut aikaiseksikin... tämän verran.. jotenkin näyttää kovin kapoiselta, mutta kyllä siinä silmukoita on ihan normaali määrä ja koitin jalkaan niin hyvin meni. Laitan sitten kuvan, kun sukat ovat valmiita.


Nyt rupean nauttimaan lauantai illasta ja takkatulen loisteesta. On se vaan niin ihanaa tuo aito tuli. Silloin, kun
etsimme uutta kotia, noin kolme ja puoli vuotta sitten, mulla oli yksi vaatimus ylitse muiden, että uudesta kodista täytyy löytyä takka. 


Oikein leppoisaa lauantai-iltaa teille kaikille!

9 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Minulle takka on myös tosi tärkeä! Kun rakennusaikan asuimme vuokralla ja ei ollut takkaa niin syksy oli kolea ja apea kun ei voinut lämmitellä takkatulen loisteessa. Mukavaa lauantai-iltaa sinulle myös täällä mamma myös kutoo pikkuiselle sukkia:)

Sirkka kirjoitti...

Oi kuinka kauniit pirtsakan väriset sukanalut, pidän sävyistä ompahan minulla lautasetkin samaa sävyä ainakin melkein.
Olipa kiva kuulla että Niilo tapasi samanikäisen bichon tytön, meidän naapurissa asuu pari bichon poikaa 4v ja 14v ja lauantaina tämä nuorempi herra meinasi ottaa isot halaukset Rosan kanssa..vielä oli jonkin juoksua, mutta tänään näyttää loppuvan. Eihän niitä pentuja raaskisi pois antaa, jos sattuisi tulemaan..
Miellä on sähkötakka joka lämmittää ja pidän siitä paljon, vaikkakaan ei ole aito, mut hyvin kelpaa meille. Sinun takkasi on hyvin kaunis!

Levollista iltaa kutimien parissa ja Niilolle rapsutuksia.

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on bisoni,helmikuussa 9v.Ei ole koskaan penikoinu,joten nyt juoksun jälkeen tuli märkä kohtu.Leikata ei pystyny,ei oikein kestä nukutusta.Kuukauden syötin lääkkeitä ja pantiin piikkejä,onneks parani,mutta antakaa penikoija ainaki kerran se saattaa pelastaa tältä taudilta.Kerron joku ilta lisää.terv.asta ja astan emäntä

Irmastiina kirjoitti...

MaMMeli, sellaisia pieniä sukkia onkin kiva kutoa.

Sirkka, olen kyllä huomannut, että joillakin koirilla on tällä hetkellä juoksu, meinaan Niilolta kuluu kohta tuo pieni, ihana kirsu kokonaan, sen verran se lenkeillä maata viistää, kun on kaikkia ihania tuoksuja liikeinteessä. Ihana kuulla, että naapurissasi on 14V. hauvveli. Toivottavasti Rosa ja Niilokin ovat yhtä pitkäikäisiä..<3

Anonyymille, onneksi Asta saatiin pelastettua.

JaanaElina kirjoitti...

Ihanat sukan värit.

Takkaa meilläkin lämmitetään ahkerasti.Toimeen ei ilman tultaisi,antaa se niin ihanaa tunnelmaa ja lämpöä.

Mukavaa viikkoa.

malla kirjoitti...

onpas suloiset sukan langat!!!kelepais mulleki:)

Tuula kirjoitti...

Pirteät sukat, minäkin yleensä teen liian hillittyjä hyvä kun välillä räväyttää :)
Takkatuli on tunnelmallinen, meille ei takkaa mahdu vaikka miten sovittelisi :) Mies olisi valmis luopumaan huonekaluista että takalle paikka saataisiin. Onneksi olen vielä saanut pidettyä kurissa :D

sarppa kirjoitti...

Kiitos kun kävit blogissani viestin kera! :) Jos jossain vaiheessa muutetaan omakotitaloon,niin kyllähän siellä pitäisi tuollainen oikea takka olla! <3 Varmasti ihanaa nauttia takkatulen lämmöstä! Meillä on täällä rivitalokodissa sellainen takan korvike-> sisustustakka.

Mukavaa viikkoa!

Marge kirjoitti...

Voi, kun tulee ihanan väriset sukat!:)

Takka on minullekin otsi tärkeä, mikään ei voita aitoa tulta:)

Oikein mukavaa lokauun viimeistä viikkoa sinullekin!