lauantai 30. lokakuuta 2010

Osaava nainen

Kiitos kaikille viestin jättäneille ja kiitos teillekin, jotka piipahdatte muuten vain mun sivuilla.

Viikko on taas vierähtänyt niin nopeasti. Juurihan oli viikonloppu...

Olin tänään Osaava Nainen messuilla, Turun Messukeskuksessa... jalat poikki kävelemisestä, mutta kivaa siellä oli.
Siellä oli myytävänä kaikenlaisia ihania vaatteita pellavasta,villasta ja silkistä, kauneuteen liittyvää, askarteluun aineksia ja lankoja jos millaisia.... mä pääsin kyllä halvalla, en ostanut, kuin tämän pienen torvea soittavan enkelin.


Ystävälleni käynti maksoi kyllä enemmän. Hän, kun on noita käsityöihmisiä..... osti lankoja  jos mikälaisia ja jos jonkin moista muuta tavaraa......kyllä nuo käsityöihmiset ovat ihan oma rotunsa..:)
 mulla sukat vieläkin kesken... mutta oottakaapa vaan, kun saan taas inspiraation, niin jopas valmistuu toinenkin sukka..... toinen on jo valmis.... ennen kevättä valmistuvat..... ihan varmasti.

Lepposiaa lauantai iltaa kaikille teille ihaNaisille....

5 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Mukavaa sunnuntaita myös sinne. Messuilla tuleekin helposti käveltyä pitkään. Nähtävää on paljon.

Tuula kirjoitti...

Kauniin enkelin ostit. Tuo on hyvin sanottu, käsityöihmiset ovat tosiaan oma rotunsa :) Lankoja pursuaa joka laatikko ja komero mutta aina vaan löytyy joku uusi ihana kerä joka on pakko ostaa :D
Tsemppiä sukan neulomiseen ♥ Minulla on tuossa yhdet joululahja sukat valmiina, toiset aluillaan ja viidet alkamatta :D Onhan tässä jouluun vielä aikaa, joten en hätäile :D
Mukavaa alkavaa viikkoa !

tinttarus kirjoitti...

Suloisen enkelin olit luoksesi saanut! Minä olen aivan hurahtanut enkeleihin. Niitä löytyy täältä meiltä jokaisesta kolosta ja mutkasta:) Saunastakin! Olen niitä keräillyt moooooonta vuotta. Osa saa luvan asettua aloilleen vain joulun ajaksi, mutta valtaosa viihtyy vierellämme ympäri vuotta.
Messuille en itse jaksanut tänä vuonna lähteä, vaikka tuossa lähellä ovat. Olen ollut hieman harmistuneissa fiiliksissä koko viikonlopun. Onneksi tuo oma armas koettaa piristää kaikin keinoin ja sunnuntaina kun sain seurata nuorimmaisemme lauluesitystä perhekirkossa, olo koheni kummasti:)
Mukavaa juuri alkanutta marraskuuta sinulle!

Irmastiina kirjoitti...

Kiitos taas viesteistänne.
Olen monesti ajatellut, että olisi se hienoa, kun osaisi kutoa, muutakin kuin sukkia.
Mäkin pidän enkeleistä ja sellaisia kotoani myös löytyy... ja on myös niitä jouluna esillä olevia enkeleitä ja aina eisillä olevia.. ovat vaan niin suloisia...:)

sarppa kirjoitti...

Kauniin enkelin olet ostanut! <3