perjantai 1. lokakuuta 2010

Viikonlopun kynnyksellä

Kävin taas kirpputorilla.. sanotaan vaikka viimeisen lomapäivän kunniaksi..:)
Ostin tälläisen pienen, käsinsolmitun ryijymaton, makkariin. Makkarissa on yksi seinä punainen, joten tämä on, kuin sinne tehty.
Matto on juuri se, josta viime kirppis käynnin jälkeen kerroin, että jäi vähän vaivaamaan, etten ostanut tätä ja kun se oli siellä vielä, niin nyt sitten ostin sen.
Niin ja tietysti kiersin koko paikan taas, ja sitten ihastuin tähän pieneen Arabian vanhaan, piippuleimalla varustetuun kuppooseen.... ihan kuin joku lapsi olisi sen maalannut... vähän on värit sekoittuneet...:)
Käydessäni Niilon kanssa lenkillä, löysin metsästä, ihanan katkennen oksan, siis oikein ison oksan. Olin varmaan huvittavan näköinen, kun raahasin sen kotiin, mutta näin jo sieluni silmillä, miten sen laitan tuohon sisääntulon luokse maitotonkkaan. Siihen voi jouluna laittaa vaikka valot.
Pistän sitten kuvia, kun saan sen laitettua.
Toivotan oikein ihanaa ja aurinkoista viikonloppua teille kaikille ystävilleni ....... se alkoi sitten jo lokakuu ja tontuilla alkaa kiireet, kun pitää käydä, joka ikkunan takana kurkkimassa, että onko siellä kilttejä lapsia....:)

2 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Oletpas kivoja löytöjä tehnytkin. Maljassa on niin syksyn värit. Jossain tilanteessa, joidenkin kukkien kanssa varmasti kaunis.
ja yksinäänkin...
Kivaa pyhäpäivää sinne
tuksu

Irmastiina kirjoitti...

Ei tuo malja nyt niin hassulta näytä, mitä ensin tuntui.
Pitää saada silmän tottua aina ensin, kaikkeen vähänkin erikoiseen.
Mukavaa sunnuntaita sullekkin.