torstai 14. lokakuuta 2010

ja huomenna on taas perjantai..

Kyllä ne viikot menevät vauhdilla.
Tutustuin tänään, aivan ihanaan blogiin. Löysin sinne erään ystäväni sivulta.
Kirjoitus oli niin positiivinen ja kaunis, että siitä tuli itsellekkin ihanan rauhallinen ja hyvä olo. Kiitos vielä kerran siitä.

Tänään on ollut tuulinen ja sateinen päivä. On tullut räntää ja vettä ja rakeita. Siis sellainen aivan ihana ilma.....:):)  sai olla oikein varuillaan, kun oli Niilon kanssa lenkillä, ettei pieni poika lähtenyt lentoon.
Oli siinä Niilolla ihmettelemistä, että mikäs nyt on, kun korvatkin meni koko ajan vain taakseppäin tuulen voimasta.
Metsään en uskaltanut mennä, jos vaikka joku oksa olisi pudonnut päälle.
Tuossa on kuva valkokukkaisen orkidean oksasta, jonka äitini meinasi heittää pois, kun oli kukka kukkimisen lopettanut.  Olin vienyt sen äidilleni, äitienpäivänä.
Pelastin sen siis roskikselta ja nyt se kiittää mua ja alkaa kohta kukkimaan. Musta orkideat ovat kauniita ja kukkivat pitkään.
ja tässä kuva keittiön vanhasta lampusta.... ei antiikkia, mutta vanha... olen saanut sen 17 vuotta sitten, eli niin vanha. Mä pidän siitä vieläkin tosi paljon, vaikka siinä onkin ruskeat kukat. Ei siis ihan mun lempivärini.

Oikein paljon kiitoksia kaikkille teille, jotka olette kirjoitellut mulle ihania viestejä... Niitä on mukava lukea... nautitaan ihanasta syksyisestä ilmasta...:)

4 kommenttia:

Pike kirjoitti...

Vastavierailulla!
Kaunis romanttinen lamppu, klassikko joka sopii millaiseen keittiöön tahansa! Mullekin kelpais sitten kun pikkuremppa ylettyis keittiöön asti.

Mukavia jatkoja sulle!

Irmastiina kirjoitti...

Kiitos Pike vierailusta...

tuksu kirjoitti...

Onpas kaunis lamppu. Tuon mallinen sopisi meillekin ns. Wanhaan tupaan, joka ei ole vielä ollenkaan remonttiin ehtinyt...mutta jahkas ehtii.. Romanttinen ja kaunis on lappusi :)
Orkideat on kanssa semmosia sitkoja oikein. Mun äiti osaa niitä kukitella uudelleen ja uudelleen. Käy meidän liiterin lattialta kariketta viemässä niille... mun kotona ei ole kukkinut uudestaan yksikään, joten en osaa sitä taitoa.
Mukavaa perjantaipäivää sinne :)
tuksu

JaanaElina kirjoitti...

Täältä blogeista löytää välillä tosi ihania.Mukavaa kierrellä katsomassa uusia blogeja.

Ihana lamppu.

Mukavaa viikonloppua.